Нещодавно президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив про те, що державний кордон між Венесуелою та Бразилією буде перекрито. Він повідомив, що це сталося сьогодні, 21 лютого, о 20:00. Він вважає, що таким чином вживає заходів безпеки.

Поки невідомо, скільки часу буде перекрито кордон, проте президент Венесуели не збирається спинятися. Він розглядає варіант перекрити кордон також із Колумбією, адже венесуельці втікають туди з власної країни через економічну кризу.

Колумбія та Бразилія не вважають Ніколаса Мадуро легітимним президентом, а також підтримують виконувача обов'язків Хуана Гуайдо - голову Національної асамблеї.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як стало відомо, багато країн світу не визнають президента Венесуели Ніколаса Мадуро.

Раніше ми писали, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв відправив уряд країни у відставку. Його заява опублікована на президентському сайті. Тимчасово виконуючим обов'язки прем'єр-міністра призначений Аскар Мамін.

За словами Назарбаєва, соціально-економічна ситуація в країні в попередні роки була стабільною, однак для нинішнього часу вжиті заходи для поліпшення життя казахстанців є недостатніми.

"По багатьом напрямкам економіки, незважаючи на прийняття багатьох законів, рішень уряду, позитивні зміни, так і не досягнуті. Уряду разом з Нацбанком, так і не вдалося повною мірою створити реальні стимули та інструменти для якісного зростання економіки", - заявив Назарбаєв.

Нагадаємо, що 21 лютого у мами Іванки Трамп і колишньої дружини президента США Дональда Трампа - Івани Трамп, день народження. Наразі вже відомо, що їй виповнилось 70 років. Саме через це Іванка і опублікувала спільні фото з матір'ю.

Як повідомляв "Знай.ua", нещодавно адміністрація Twitter видалила публікацію американського президента, бо вона порушувала авторські права.

Також "Знай.ua" писав, що Трамп зробив гучну заяву: США стануть партнерами України. Трамп сприятиме вступу України в НАТО.