Угорська авіакомпанія Wizz Air збільшить кількість рейсів у Львові. В авіакомпанії планують щотижня виконувати тридцять рейсів, а це значно більше, ніж було раніше. Про це свідчить повідомлення служби авіакомпанії в соціальній мережі Фейсбук.

Wizz Air вже з приходом літнього сезону суттєво змінить графік рейсів, їх стане набагато більше. З аеропорту "Львів" імені Галицького авіакомпанія буде здійснювати рейси у десяти направленнях.

Докладний список рейсів:

  • у Братиславу - з двох до трьох;
  • у Гданськ - з двох до чотирьох;
  • у Берлін - з двох до чотирьох;
  • у Вроцлав - з трьох до п'яти;
  • у Дортмунд - з двох до трьох.

В повідомленні угорської авіакомпанії йдеться про наступне: "В кінці жовтня стартували рейси в Вільнюс і Братиславу, в середині грудня - у Франкфурт-Хан, а з третього березня дві тисячі дев'ятнадцятого року - в Копенгаген. Рейси в деякі з цих країн допоможуть компанії стати абсолютним лідером за кількістю напрямів з або до аеропорту "Львів".

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Відомо, що дана авіакомпанія пропонує досить низькі ціни за свої послуги, порівняно з іншими компаніями з надання послуг перельотів. Тобто, ця компанія вважається досить бюджетним варіантом.

Нагадаємо, відома авіакомпанія Wizz Air довела до істерики своїх клієнтів. Один із рейсів затримали на три доби. Пасажири у відчаї, навіть, почали жартувати, мовляв, у пілотів закінчився робочий день. Ця інформація швидко розлетілася по соціальній мережі Фейсбук.

Як раніше повідомляв Знай.uа, лоукостер Wizz Air запустив ще один рейс Київ-Відень. Вартість стартує від дев'ятсот гривень в одну сторону. При бронюванні квитків на сайті, час буде з 9:00 до 17:45, з Відня - від 10:40 до 19:10, а квитки на рейси в / з Відня доступні були всього лише до кінця жовтня цього року.

Знай.uа писав, одна з авіакомпаній увірвалася в Україну зі старими літаками. Відомо, що у компанії з надання перелітних послуг всього два літаки. Більш того, їм вже більше двадцяти семи років. Чи безпечно здійснювати рейси на таких старушках?