23-річна модель полюбляє відвідувати різноманітні світські заходи. Відтак вона часта гостя світських вечірок та й Лондонський тиждень моди відвідує охоче. Днями її бачили на модному показі Peter Pilotto, туди дівчина прийшла в ніжно-рожевій сукні з перловими гудзиками.

Суспільство здивоване, що на шоу Rejina Pyo двоюрідна племінниця королеви Єлизавети II приїхала в короткій білій футболці і джинсах-кльош. До образу підібрала світлі бежеві черевики і насичену жовту сумку.

У макіяжі Амелія зробила ставку на натуральність і мала досить милий вигляд. Лондонці здивовані, що леді Амелія Віндзор не заморочувалась щодо вибору образу для показу колекції Rejina Pyo на Лондонському тижні моди.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Варто зазначити, що інколи на деякі світські вечірки або благодійні прийоми дівчина приходить у вечірніх сукнях. А ось в дуже відвертих образах ми її не бачили ще жодного разу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що день Святого Валентина розлучив вагітну Меган Маркл і принца Гаррі: чоловік герцогині Сассекской просто поїхав геть.

Раніше портал писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон застукали в найнесподіванішому місці: День Святого Валентина без принца Вільяма. Дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон помітили в досить незвичному місці в День Святого Валентина. Герцогиня Кембриджська розгулювала в громадському лондонському Гайд-парку разом з її молодшою дитиною. 37-річна Міддлтон везла дев'ятимісячного принца Луї у візочку.

Герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.