У Казані стався кричущий випадок - дівчинка-підліток зламала руку під час поїздки в громадському транспорті, при цьому дитину штовхнула пенсіонерка. Але найстрашніше - ніхто з пасажирів навіть не спробував надати постраждалій допомогу.

Як стало відомо, на одній із зупинок літній жінці знадобилося вийти, з причини чого вона вирішила штовхнути дівчинку, яка стояла біля дверей. Згідно наданої інформації, пенсіонерка при цьому голосно лаялася. Після сильного поштовху дівчинка впала на двері, яка в цей момент відкривалася, в результаті чого руку школярки затисло між поручнем і дверима.

Дівчинка від болю ледь не втратила свідомість, проте іншим пасажирам не було ніякого діла до криків і плачу, більше того - кондукторка навіть накричала на неї. Дівчинка вийшла на цій же зупинці, після чого звернулася за допомогою до найближчої аптеки, звідки викликала "швидку". Прибулі медики діагностували у потерпілої серйозний перелом.

Мати дівчинки розповідає: "Кондуктор-чоловік у відповідь накричав на неї - мовляв, годі було стояти там, де не належить. Стася була змушена вийти на цій же зупинці. Оскільки вона алергік, вона привчена в разі проблем зі здоров'ям звертатися в найближчу аптеку. Вона зайшла в аптеку, там їй надали першу допомогу, викликали швидку".

Популярні новини зараз

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

На даний момент за фактом події проводиться досудова перевірка, процесуальне рішення по справі надійде протягом місяця.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столицю Албанії стрясає потужний протест – величезна кількість людей вийшли на вулиці, щоб висловити своє невдоволення діями уряду. Людей не влаштовує захмарний рівень корупції в країні, а також сумнівне майбутнє, яке її чекає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": учасники протестного руху у Франції напали на поліцейський автомобіль. Авто перебувало в пробці, після чого мітингувальники закидали його різними предметами, а один з них навіть заскочив на капот.

Також "Знай.uа" писав, що сестра колишнього міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона повністю оголилася в ході прямого ефіру на телеканалі Sky News – таким чином вона висловила протест проти виходу країни з ЄС.