Під час зустрічі Олександра Лукашенка з Володимиром Путіним, що пройшла у Червоній Поляні, білоруський президент пообіцяв російському колезі, що не буде поставляти у Росію "погану горілку і закуску".

Олександр Лукашенко заявив про те, що дослідження, проведені і в Білорусі, і в Росії показали високу якість білоруських продуктів, тож президентам обох країн немає приводу хвилюватися.

Також він сказав про те, що які б конфлікти не виникали між головами двох держав, Білорусь ніколи не постачатиме у Росію ні поганої горілки, а ні поганої закуски. І запевнив, що продовольства, вироблені в Білорусі вже можна постачати у необхідному обсязі на російський ринок.

Нагадаємо, Лукашенко розповів про об'єднання Білорусі та Росії: хтось когось нахилив або нахиляє.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Показати ще

Президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що розмови про об'єднання Білорусі з Росією не відповідають дійсності та взагалі дурні.Про це повідомляють ЗМІ.

Так, за словами білоруського лідера розмови про об'єднання країн точаться між населенням країн постійно та лише останнім часом набрали вражаючих масштабів.

Він додав, що ще раніше Білорусь та Росія підписали договір про створення Союзної держави та подальший розвиток двосторонніх відносин.

Як повідомляв "Знай.ua", що Путін проверне у Білорусі "український сценарій", який готували ще за Єльцина. Російському президенту Володимиру Путіну зовсім не багато часу лишилося панувати у країні – всього якихось 5 років. Саме тому він шукає способи забезпечення свого подальшого впливу шляхом створення більш тісного союзу з сусідньою Білоруссю.

Також "Знай.ua" писав, Зеленський став особистим ворогом Путіна, Назарбаєва та Лукашенка: він ще навіть не президент.

Журналіст Віталій Портніков розповів, що лідер "95 Кварталу" Володимир Зеленський став для диктаторів справжньою загрозою.

Про це повідомляють ЗМІ.

Портніков відзначив, що поява Зеленського у президентській гонці якнайкраще показує, яка прірва утворилась між Україною та Росією після розпаду Радянського союзу.