Український екскурсійний автобус, який перевозив туристів в Австрію, напередодні ввечері зірвався в прірву в Підкарпатському воєводстві на південному сході Польщі, про що стало відомо з повідомлення у польських ЗМІ.

Повідомляється, що автобус, який прямував до Відня, перевозив 54 людини, серед яких були і діти. Як повідомляється, автодорога має різкий поворот, на якому він вилетів з дорожньої смуги, після чого впав з високого трав'янистого схилу і перекинувся.

Як стало відомо, автобус мав українську реєстрацію і займався перевезенням туристів зі Львова. У момент трагедії він прямував до кордону зі Словаччиною. Згідно з інформацією рятувальників, в результаті аварії загинули три людини, ще 51 пасажир був госпіталізований, причому дев'ять з них отримали серйозні поранення. Згідно з попередніми даними, у поранених є переломи, травми внутрішніх органів і хребта. Поліція в Ряшеві розповіла, що рятувальна операція тривала протягом всієї ночі, в ході якої всі тіла були витягнуті рятувальниками. На даний момент особи потерпілих встановлюються правоохоронцями. Понівечений автобус підняли нагору за допомогою крана.

Популярні новини зараз

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що харківські поліцейські повідомили про те, що почали користуватися новими приладами на дорогах: "Прилад «TruCam» вимірює перевищення швидкості автомобілів. Отримали його 7 днів тому, був проведений інструктаж щодо його використання. Пристрій вже налаштували, але ще не зовсім до нього звикли. Вважаю, з ним треба попрацювати деякий час".

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Вінниці два автомобіля не змогли розминутися на дорозі. Удар був такої сили, що один з автомобілів – позашляховик BMW X5, перекинувся на дах. У той же час Volkswagen залишився стояти чотирма колесами на асфальті, прийнявши удар на передню частину капоту.

Також "Знай.uа" писав, що в Одесі сталася ціла повінь - в результаті прориву водопровідних комунікацій під водою опинився великий ділянку дороги.