Лікар американського президента Дональда Трампа Шон Конлі після медичного огляду заявив, що у лідера США "дуже хороше здоров'я".

Огляд пройшов у військовому шпиталі Волтера Ріда у п'ятницю, 8 лютого, передає CNN.

"Поки звіти і рекомендації допрацьовуються, я радий повідомити, що у президента Сполучених Штатів дуже гарне здоров'я, і я очікую, що він (Трамп - ред.) залишиться в такому стані на час свого президентства і після нього". Шон Конлі

Крім того, лікар підкреслив, що обстеження зайняло "приблизно чотири години". Анестезія не була потрібна.

Популярні новини зараз

Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Показати ще

Відзначимо, що в 2018 році Трамп отримав блискучу оцінку здоров'я від свого тодішнього лікаря контр-адмірала Ронні Джексона. Тоді лікар пожартував, що Трамп "може дожити до 200 років", якщо внесе корективи у свою дієту.

Згідно з даними джерел, через рік Трамп лише незначно змінив свою дієту і режим тренувань.

"Президент отримав план дієти і фізичних вправ в минулому році після щорічного медичного огляду, але президент визнає, що не слідував йому неухильно". сказав офіційний представник Білого дому Хоган Гідлі

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп провів телефонну розмову з лідером опозиційного руху Венесуели Хуаном Гуайдо, в ході переговорів глава Білого дому привітав опозиціонера "з історичним вступом на посаду президента", передають ЗМІ США з посиланням на Білий дім.

"Президент Трамп сьогодні поговорив з тимчасовим президентом Венесуели Хуаном Гуайдо, щоб привітати його з історичним вступом на посаду президента, а також, щоб зміцнити підтримку тієї боротьби, яку веде Венесуела за повернення демократії", - йдеться в заяві.

Як повідомляв "Знай.uа", Мадуро відверто розповів про допомогу Путіна: наш персонал пройшов підготовку в Росії.

Також "Знай.uа" писав, що Україна розірвала важливу угоду з СНД: застаріла, неприпустимо в ринкових відносинах.