Місто з мільйонним населенням серйозно постраждало від страшних примх природи. Надзвичайна подія сталася в Австралії в Сіднеї. Шторм раптово обрушився на місто, в результаті розгулу стихії постраждало близько 40 тисяч будинків.

Про це пишуть австралійські ЗМІ, повідомляє портал "Політека".

За інформацією ЗМІ, шторм приніс з собою сильний вітер, який виривав з корінням дерева і валив їх на лінії електропередач, через що тисячі людей залишилися на певний час без електроенергії.

Популярні новини зараз

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Як повідомили в Бюро метеорології Австралії, у деяких передмістях Сіднея за тридцять хвилин потопу випало майже 50 мм опадів. Також відомо, що в результаті шторму десятки районів виявилися затопленими.

Наголошується, що з підтоплених районів рятувальники евакуювали мінімум 10 людей. Синоптики повідомляють, що негода поки не буде йти з Сіднея. Вони прогнозують грози та сильні вітри, як в суботу так і в неділю вдень.

Варто нагадати, що на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах легкий літак з п'ятьма пасажирами на борту врізався в замет. Про це пише Dauphine liberе. Інцидент стався в п'ятницю, 8 лютого. Літак з п'ятьма пасажирами на борту здійснив посадку і їхав по злітно-посадковій смузі. Однак пілот не зміг своєчасно загальмувати, і повітряне судно буквально врізалося у сніговий замет на фініші злітно-посадкової смуги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на вихідних погода не принесе якихось несподіванок. А ось на початку наступного тижня слід готуватися до сюрпризів. В Україні знову похолодає і передбачаються нові снігопади. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на сторінці в Facebook.

Нагадаємо, погода на наступний тиждень: температурні гойдалки розхитають нерви українців.

Як повідомляв Знай.uа погода на тиждень: синоптик назвала найскладний день, накриє з головою.

Знай.uа писав, узбережжя всіяно трупами: Європа переживає страшну екологічну катастрофу, десятки тисяч жертв.