Скандальна "секс-інструктор" Анастасія Вашукевіч (Настя Рибка) розповіла про те, кого планує спіймати на "свій гачок" наступним.

Про це вона розповіла у інтерв'ю журналістці Ксенії Собчак, передають ЗМІ.

Рибка заявила, що наступним вона планує спокусити президента Росії Володимира Путіна.

путін

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Так, вона заявила, що хоче зайнятися з ним сексом.

На питання Собчак про те, хто стане наступною "жертвою", Рибка відповіла, що це буде Путін. При цьому дівчина зазначила, що не має наміру жити з ним.

"Я не хочу з ним жити, я трахнути його хочу", - безсоромно заявила Рибка.

Нагадаємо, громадянка Білорусі, Анастасія Вашукевич ( Настя Рибка) повідала історію про "компромат", який є у неї на президента США Дональда Трампа і його відносинах з Російською Федерацією.

Вона повідомляє у своєму інтерв'ю CNN, що придумала цю історію з метою зацікавити пресу і врятуватися від укладення в тайській в'язниці.

Настя Рибка заявила, що це була геніальна ідея, і якби була можливість повернути час назад, вона би не вчинила інакше.

"Я вважаю, це врятувало мені життя. Якщо б журналісти не прийшли, і ця історія не потрапила б до газети, можливо, я б уже була мертва", - розповіла репортерам Рибка.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Олександра Кирилова (Алекс Леслі) і його послідовницю Анастасію Вашукевич (Настя Рибка) звільнили з ізолятора тимчасового утримання в Москві.

Передає BBC зі слів адковата Світлани Сидоркіної.

Як повідомляється, звинувачення Вашукевич і Кирилову не пред'явили. Вони були затримані в аеропорту Москви відразу після прильоту з Таїланду, де провели рік у в'язниці і отримали умовний термін за організацію секс-тренінгу.

Також Знай.ua писав про те, що Президент Білорусі Олександр Лукашенко дав доручення зайнятися звільненням Насті Рибки з російського СІЗО.