На трасі Калуга-Вязьма в Калузькій області Росії стала страшна смертельна ДТП. Автобус перекинувся на повному ходу. Жертвами стали семеро людей, серед них діти. Про це пише РБК-Україна, посилаючись на російські ЗМІ та повідомлення рятувальників.

На момент аварії в автобусі їхали 48 осіб. Понад 20 з них отримали травми різного ступеня тяжкості.

Поки не відомо, що стало причиною ДТП. Попередньо – водій не впорався з керуванням, це призвело до того, що транспорт злетів з дороги і перекинувся.

Водій автобуса був затриманий і направлений на медичну експертизу.

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що в Харківській області на трасі "Київ - Харків-Довжанський" в результаті зіткнення мікроавтобуса Mercedes Sprinter і легкового автомобіля "Таврія", який стояв на узбіччі, загинула одна людина, ще 4 отримали травми.

Раніше, 1 лютого в Києві маршрутний автобус зіткнувся з припаркованим вантажівкою, в результаті аварії постраждали вісім людей - водій та пасажири маршрутки.

Також ми писали про поезде, який на повному ходу злетів з рейок, з'явилися перші кадри трагедії.

Тим часом на трасі Київ-Одеса сталося страшне автомісиво –через туман один об одний розбилися вщент шість автомобілів.На трасі Київ-Одеса, через сильне псування дорожнього покриття і негоду сталося масштабне ДТП з шістьма автомобілями. Про це стало відомо з повідомлення Національної поліції Одеської області, а також місцевого видання «Думська».

Нагадаємо, раніше Знай.uа повідомляв про страшну трагедію, яка трапилася в Харківській області.

Автобус протаранив легковик, людей довелося діставати з криваво-металевого місива, є загиблі.

У Харківській області сталася аварія. На трасі "Київ - Харків-Довжанський" мікроавтобус Mercedes Sprinter і протаранив легковий автомобіль "Таврія", який стояв на узбіччі.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківщини.

Інцидент стався в суботу, 2 лютого, близько 8 ранку. Відомо, що водій мікроавтобуса не впорався з керуванням. Саме він став винуватцем трагедії.