Невідомо звідки взявся чоловік плюнув прямо в обличчя російської пропагандистської Маргариті Симоньян з "Russia Today". Про інцидент сама Симоньян повідомила на своєму Telegram-каналі, незабаром її пост стрімко розійшовся по соцмережах.

Пропагандистка пише, що остоновілась на светафорах і почула, як чоловік з сусіднього авто сигналить їй. Вона відкрила вікно, як раптом чоловік

"смачно і з задоволенням"

плюнув їй прямо в обличчя.

Симоньян написала:

Популярні новини зараз

Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу

Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Показати ще

"На світлофорі мені посигналив якийсь мужик - відкрий, мовляв, вікно. Я відкрила - подумала, хіба мало що, багажник, там, не закрите, шина спустила. І ще повернулась в його сторону, щоб краще розчути. І рівно в цей момент мужик смачно і з задоволенням плюнув мені прямо в обличчя ".

У соціальних мережах на ура відгукнулися на цю інформацію.

«Скоро п ... ть почнуть. Холодильник перемагає телевізор ». «У неї навіть розуму не вистачило це в таємниці зберегти». «Скоро і всюди, де тільки зустрінуть ...» «Найстрашніше, що вона не зрозуміла, чому плюнув. Подумала, що просто хуліган. Якби до неї дійшло, вона б про це не написала в тві, а повісилася ». «Фейк! Не вірю. Не може бути так добре ». «Мені здається, цей мужик, навпаки, проявив стриманість». «Сподіваюся, що плювати при зустрічі в обличчя пропагандону стане доброю традицією». «Старт флешмоба" Плюнь в пику пропагандону "пройшов на славу!» «Де можна знайти цього мужика - руку потиснути!» «Насправді попереду ще покаяння и крокоділові сльози про ті, як ее змушувалі ФСБшники чи Інша мразота готувати ура-репортажі, а такоже гнів обдуреніх людей, що можуть саме на ній вимістити своє обурення за брехню. Проти у рашажурнашлюх генетично модіфіковане блюзнірство перед царем ».

Також портал "Знай.ua" писав, що українські журналісти провели розслідування, згідно з яким джерелом більшості жартів про мера Києва, чемпіона світу з боксу Віталія Кличка опинилися російські ЗМІ.

Крім того, "Знай.ua" писав, як розвідка США попередила про наміри агресора: втручання Путіна в президентські вибори неминуче.

Ще "Знай.ua" писав, що, коментуючи заяву президента України Петра Порошенка про необхідність "холодного миру" з Російською Федерацією, офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова заявила, що у нього був "шанс на глобальний світ".