Президент Росії Володимир Путін епічно зганьбився під час пам'ятних заходів на Піскарьовському меморіальному кладовищі у Санкт-Петербурзі.

Володимир Путін

Про це повідомив російський журналіст Дмитро Смирнов у у Twitter та опублікував відповідне відео.

Путін, який приїхав на цвинтар, щоб вшанувати пам'ять тисяч загиблих у блокаду ленінградців, раптом почав вітати присутніх "зі святом".

Користувачі соцмережі вже охрестили подію "святом на кладовищі". Вони знищили Путіна за таку поведінку і зауважили, що він забув, де знаходиться, і влаштував святкування на поминанні загиблих.

"Щось у мене слух ріже від слів зі святом... Кладовище, жертви і свято... З глузду з'їхав чи що... Господи прости...", "кладовище не місце для шоу", "Кому війна, а кому свято на Піскарьовському кладовищі", "Раби прийшли подякувати за приниження. Мерзенне видовище", "...До 75-річчя від дня закінчення блокади Ленінграда Путін подарував росіянам святковий парад. А Німеччина виділила 12 мільйонів євро на допомогу блокадникам і ветеранам тієї війни. Ось різниця. Путін влаштував собі особисте свято, привід, щоб вилізти під камери", "Нормальні люди на могилах героїв не радіють, а тихо поминають жертв трагедії", "Танці на кістках – не свято", – пишуть обурені користувачі.

Нагадаємо, Путін – апостол сатанинської церкви. Це довів сам особисто улюблений журналіст Путіна, пропагандист Володимир Соловйов, в одній з телепередач на РосТВ, де вічно говорять і показують те, що розсудливій людині і в голову не прийде.

Путін

Як повідомляв раніше Знай.ua, після новорічних свят відразу дві соцслужби опитали росіян. Згідно з дослідженнями, рейтинг довіри до Путіна впав - причому, за даними однієї з служб, до історичного мінімуму.

Володимир Путін

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Так, за даними ВЦВГД, до 13 січня 2019 року рейтинг довіри до президента Росії впав до 33,4%. Однак ще в грудні минулого року йому довіряли 36,5% громадян Російської Федерації.

Також Знай.ua писав про те, що російський президент Володимир Путін хоче, щоб Японія допомогла йому послабити західні санкції.