У США вантажний потяг в'їхав у шкільний автобус. Інцидент стався у п'ятницю, 25 січня, в американському місті Афіни. Воно розташоване в штаті Техас.

Про це повідомило видання CNN.

Врезультаті зіткнення двоє дітей отримали травми. Життя хлопчика врятувати не вдалося. Він навчався у середній школі. Ще одна дитина була доставлена літаком в лікарню у місті Далас. Школярка, за словами медиків, перебуває в стабільно критичному стані. Водія автобуса також госпіталізували.

Відомо, що через технічні несправності автобус заглох просто на залізничному переїзді. Шкільний транспорт не зміг рушити, після цього в нього врізався потяг. Він протягнув автобус вздовж колій і лише після цього зупинився. Повідомляють також, що інших дітей у ньому не було.

Популярні новини зараз

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Показати ще

Керівник шкільного округу Блейк Стайлз висловив свої співчуття рідним постраждалої дівчинки та загиблого хлопця. Він сказав, що його "серце розбите". На даний момент імена школярів, які перебували в автобусі в момент зіткнення, не називаються.

Місцева влада займається розслідуванням трагедії та з'ясовує причину зіткнення вантажного поїзда зі шкільним транспортом. Начальник поліції Бадді Хілл стверджує, що на даному залізничному переїзді не було ні шлагбаума, ні сигнальних вогнів.

Нагадаємо, що шкільний автобус перетворився на купу брухту і поховав дітей: лікарі з останній сил борються за життя вцілілих.

Як повідомляв "Знай.ua", у столичній лікарні протягом 3 місяців знаходиться молодий чоловік. Туди він потрапив після страшної аварії. З тих пір його так ніхто і не відвідав. В даний момент проводиться пошук родичів чоловіка.

Також "Знай.ua" писав, що у горах Львівської області на трасі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода за участю туристичного автобуса. Відомо, що водій перевищив швидкість попри те, що рухався на "лисій" гумі.