Донька прес-секретаря президента РФ Дмитра Пєскова, Ліза розпочала неоднозначну дискусію з підписниками у соцмережі.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, цього разу неоднозначна дівчина вирішила пороздумувати над новим дівочим флешмобом, який розпочався англійкою, що закликає місяць не голитися і публікувати в соцмережах свої фотографії в знак протесту проти стереотипів.

"Також я дізналася про дівчину Арвід Бістро, про особу Adidas," приймати своє волосся, місячні і прищі "... Приймай, але навіщо викладати це на весь світ? Прищі - захворювання акне, ознака нездорової шкіри, так само як целюліт та інші особисті речі, якими зараз, судячи з усього, можна пишатися. Навіщо пишатися своїми прищами або целюлітом? можна зайнятися спортом, почати правильно харчуватися (тільки звичайно, якщо не вважаєш целюліт чимось гарним) (тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені. - Прим. ред.)", - написала Пєскова в Instagram.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що Володимир Путін нагородив російських військовий за обстріл у Маріуполі у січні 2015 року, під час якого загинули десятки українців.

Як виявилося, Володимир Путін присвоїв керівникам "операції" генеральські звання. Деякі з них були призначені на важливі посади так званому "стратегічному українському напрямку".

Варто нагадати, що до річниці теракту волонтери міжнародної спільноти InformNapalm зібрали додаткові дані про російських військових, причетних до вбивства десятків цивільних. Мирне місто обстріляли вранці 24 січня 2015 року, тоді загинули близько тридцяти чоловік, понад 90 маріупольців були поранені.

У СБУ з'ясували, що терористичний акт здійснили кадрові російські військовослужбовці із застосуванням двох штатних реактивних дивізіонів Збройних сил РФ. З території Росії операцією безпосередньо керував начальник ракетних військ і артилерії Південного військового округу ЗС РФ генерал-майор Ярощук Степан Степанович, а з тимчасово окупованого Донецька - полковник ЗС РФ Цаплюк Олександр Йожефович, позивний "Горець". Координацію дій російських реактивних дивізіонів здійснював підполковник ЗС РФ Власов Максим Володимирович, позивний "Югра".

Нагадаємо, путінські горлорізи на Донбасі розстріляли військове авто, є жертви.

Як повідомляв "Знай.ua", фанатка Путіна отримала по заслугах.

Також "Знай.ua" писав, що Кадиров погрожує українському депутату через "повію" Путіна.

Як прес-секретар Путіна квартиру в Парижі купив