Кіноактор Алек Болдуін визнав себе винним у нанесенні травми американцеві на парковці і готовий понести покарання штрафом і курсом керування гнівом.

Про це повідомляє Телеканал новин «24».

23 січня в Нью-Йорку відбулося судове засідання по справі Алека Болдуіна. Актор прийшов у супроводі свого адвоката.

Під час засідання Алек Болдуін визнав, що винен у побитті американця. Інцидент стався в листопаді 2018 року - Алек Болдуін накинувся з кулаками на чоловіка, який претендував на вільне місце на парковці.

Популярні новини зараз

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Показати ще

Після цього американця доставили в лікарню, а сам Алек Болдуін загримів в поліцейську ділянку.

Алек Болдуін погодився пройти курс реабілітації з психологами, які навчать його керувати гнівом. Щоб швидше закрити справу, голлівудський актор коротко відповів на запитання судді і не коментував скандальний інцидент.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що історія про вбивство хлопчика стала основою для стрічки "Затримання" (Detainment) ірландського режисера Вінсента Лемба, проте режисер побудував кар'єр на чужому горі.

Фільм показує епізоди, які відбувалися до і після вбивства, а також бесіди поліцейських з двома малолітніми злочинцями. Зміст допитів було взято з офіційних розшифровок їх бесід.

Як повідомляв портал "Знай.uа", найкрасивіша пара Голлівуду і світу Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нібито досягли юридичної домовленості стосовно своїх дітей, виявилося, знову ведуть війну. Так, актриса заявила 15-річного прийомного сина Паксу, що Бред Пітт взагалі не хотів його всиновлювати.

Анджеліна розповіла, що усиновила Пакса незважаючи на бажання Бреда, а той нібито прийшов в лють і ледь не розлучився з нею.

"Знай.uа" писав, що популярна російська модель Анастасія Квітко, відома також як російська Кім Кардашьян, не перестає дражнити чоловічу половину фоловерів.

За добу кадр набрав 194 тис. лайків. Фолловери почали порівнювати Квітко з живою лялькою і засипати компліментами.