У вівторок, 22 січня, турист піддався нападу кількох львів у той час, коли перебував у сафарі-парку в Пенджабі, про що повідомляє Daily Star. Трагедія сталася, коли чоловік по незрозумілим для оточуючих причинам раптово переліз через 7,5-метровий паркан і зістрибнув до левів.

Як йдеться у повідомленні, хижаки практично вмить кинулися до туриста, накинулися на нього і потягли його за шию в саму глиб. Інші туристи були в шоці від того, що відбувається і зуміли зняти подію на камеру. Крім того, коли леви накинулися на чоловіка, кілька людей спробували відлякати тварин, однак на них крики людей ніяким чином не подіяли. До того моменту, коли на допомогу прийшла охорона парку і зуміла дістати потерпілого, якісь ознаки життя у нього вже були відсутні.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що особа президента Російської Федерації з'явилося на упаковках презервативів у Франції. Як стало відомо, їх без проблем можна купити в аптеках країни. Як написав один з користувачів мережі: "Макрон: жорстко постібався над Пітіним))) в Паризьких аптеках! Путін гандон! Тепер офіційно. І в прямому сенсі цього слова)) Париж: я люблю тебе". Крім того, мало хто зміг обійти стороною таку новину і користувачі просто засипали новину величезною кількістю в'їдливих коментарів.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Ліверпулі будівельник відповідально виконував свою роботу і коли бос не видав йому зарплату, наочно показав усім, що потрібно робити в подібних випадках. Чоловік брав участь у будівництві готелю Travelodge. Коли настав день отримання зарплати, він не отримав обіцяні гроші. Недовго думаючи, будівельник сів у невеликій помаранчевий екскаватор і попрямував прямо на вхідні двері готелю. Він зруйнував все, що будували всією командою на протязі довгого часу.

Також "Знай.uа" писав, що 60-річна жінка з Майамі працювала посудомийкою в готелі 10 років, при цьому кожну неділю вона ходила в церкву, про що повідомила керівництву закладу. Останнє виявилося не в захваті від такого стану речей, після чого поставило працівницю в зміни на неділі, а потім вигнали за прогули. Після цього вона звернулася до суду і виграла його, після чого отримала від готелю величезну суму компенсації.