На Суворовської площі в Москві 20 січня пройшов мітинг проти передачі Японії Курильських островів. На акції, узгодженої з владою російської столиці, вийшло близько двох тисяч осіб, повідомляє "Дощ".

В акції протесту взяли участь прихильники КПРФ, "Партії справи", "Лівого фронту" та деяких інших. Учасники акції вийшли з плакатами із гучними надписами: "Вистачить розпродавати Росію", "Віддаємо Путіна замість Курил!", "Руки геть від Курил".

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Серед виступаючих на мітингу були екс-кандидат у російські президенти Сергій Бабурін, протоієрей російської православної церкви Всеволод Чаплін і російський найманець, так званий "колишній міністр оборони" терористичної угруповання "ДНР" Ігор Стрєлков (Гиркин).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Гіркін роззявив пащу на своїх покровителів: у Москві готується шось страшне.

Сьогодні опівдні у Москві запланована була акція протесту проти передачі Японії островів Південних Курил. Про це повідомляє "Ехо Москви".

Серед учасників мітингу був Ігор Гіркін-Стрєлков і його рух "Новоросія", а також члени ліворадикальної організації "Лівий фронт", "Партія Дела", далекобійники. Вони вирішили активно висловлювати недовіру російському міністру закордонних справ Сергію Лаврову щодо збереження суверенітету Росії над Курилами.

Як повідомляв портал "Знай.uа", колишній священик УПЦ МП почув вирок від Новоайдарського районного суду Луганської області. Відомо, що чоловіка засудили до шести років позбавлення волі за співпрацю з путінськими бойовиками.

Також "Знай.uа" писав, що через п'ять років Гиркина вигнали з ганьбою з Донбасу самі куратори з ФСБ, він став опозицією і критиком путінського режиму і дійшов до того, що почав організовувати антипутінські мітинги - нарешті прозрів. Та Кремлю це ні до чого.