Російського олігарха Олега Дерипаску, схоже, не хвилюють ні санкційні обмеження США, ні перебування у в'язниці Таїланду колишньої коханки Насті Рибки. І не дивно, адже нещодавно у мережу просочилися кадри, де чітко видно – він давно знайшов собі заміну, щоправда так само із суперечливим минулим

Як відомо, Рибка зараз перебуває в слідчому ізоляторі Таїланду за проведення незаконного "секс-тренінгу", поки 51-річний власник "Базового елемента" відпочиває в московському барі в компанії невідомої супутниці.

На знімках видно, що олігарх стоїть в оточенні дівчат біля столу, на якому безліч наповнених келихів для вина і шампанського.

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

26 лютого 2018 року в Таїланді поліція затримала скандальну російську модель Настю Рибку, її так званого секс-гуру Алекса Леслі і ще вісьмох росіян за проведення нелегального секс-тренінгу.

Олег Дерипаска

27 лютого скандальна російська модель Настя Рибка заявила, що готова надати будь-яку інформацію іноземним спецслужбам, якщо вони їй допоможуть вийти з тайської в'язниці.

"Я є свідком і єдиним відсутнім ланкою в зв'язку Росії з виборами в США, тобто в цій довгому ланцюжку - Олег Дерипаска, Приходько, Манафорт і Трамп", - сказала Рибка.

Пол Манафорт

28 лютого героїня дослідження російського опозиціонера Олексія Навального про зв'язки глави апарату уряду Росії Сергія Приходько і олігарха Олега Дерипаски Настя Рибка, яку заарештували в Таїланді, звернулася до США з проханням про політичний притулок.

Дивіться: Яхти, олігархи, дівчата: Настя Рибка викрила Дерипаску

Нагадаємо, журналісти викрили посередника між керівником передвиборної кампанії президента США Дональда Трампа Полом Манафортом і російським олігархом Олегом Дерипаскою. Як повідомляв "Знай.ua", посли кількох країн-членів ЄС в США звернулися до Конгресу Сполучених Штатів до демократів із закликом скасувати санкції проти компанії Дерипаски. Також "Знай.ua", Конгрес США відмовився відпускати Дерипаску.