У Франції на південно-сході країни, в Морильоне сталася страшна трагедія. Двоє працівників гірськолижної станції загинули при спробі підірвати лавину. Як повідомляє місцева радіостанція France Bleu у неділю, 13 січня, працівники відповідали за розчищення лижних трас і готували трасу перед її відкриттям для туристів. Однак при детонації вибухового пристрою, якй повиннен був викликати штучну лавину, чоловіки загинули самі.

За даними місцевих ЗМІ, інцидент стався в 08:30 за місцевим часом (9:30 за Києвом) на висоті 1800 метрів. Близько 9:00 в рятувальні служби надійшов сигнал про трагедії, які прибули на місце трагедії, констатували смерть двох людей, яка настала не від сходу штучно викликаної лавини, а при поводженні з вибуховою речовиною".

За фактом події проводиться розслідування. До з'ясування деталей інциденту залучені жандармерія і пожежники.

Нагадаємо, раніше протести «Жовтих жилетів» призвели ще до однієї трагічної смерті.

Раніше портал писав,про французької столиці кілька сотень представниць прекрасної половини людства організували свій показовий протест у "жовтих жилетах". Відомо, що акція пройшла на площі Бастилії.

Популярні новини зараз

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

Так, присутні на сходах Опери Бастилії виконали "Марсельєзу", тримаючи в руках жовті кулі, а потім попрямували на площу Республіки, бажаючи показати, що протести "жовтих жилетах" повинні проходити без насильства.

"Все, що з'являється в ЗМІ навколо руху – це акти насильства, і ми забуваємо про суть проблеми", - заявила одна з протестуючих.

Як повідомляв "Знай.uа", у французькій столиці кілька сотень представниць прекрасної половини людства організували свій показовий протест у "жовтих жилетах".

"Знай.uа" писав, мирні антиурядові протести в Парижі переросли у заворушення, поліції довелося застосувати спецзасоби і евакуювати спікера уряду Бенжамена Гриво.

Також ми писали, що у центрі Києва трагічно загинув підліток: невже хотів помститися батькам?

В самому центрі української столиці на вулиці Велика Житомирська знайшли тіло 15-річного хлопця, про що повідомили у відділі комунікації столичної поліції.

Як йдеться у повідомленні: "За два дні до трагічного випадку хлопець посварився з батьками пішов з дому. А сьогодні, 9 січня, його тіло без ознак життя знайшли в центральній частині столиці".

Як стало відомо, тіло підлітка знайшли перехожі, при цьому воно знаходилося неподалік від будинку, в якому він оселився після сварки зі своїми батьками. На ньому також були присутні характерні для падіння з великої висоти травми, внаслідок чого попередньо кваліфікували подію як самогубство.