При вибуху в Парижі на вулиці Тревиз загинули дві людини.

Про це повідомляє Associated Press.

За інформацією прокуратури Парижа обидва загиблих були пожежниками.

Раніше міністр внутрішніх справ Франції Крістоф Кастанер повідомляв про чотирьох загиблих, у тому числі про двох цивільних осіб. Пізніше він поправив себе в Twitter.

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Поранено, за уточненими даними, 47 осіб. З них 10 осіб перебувають у критичному стані, 37 отримали менш серйозні травми.

Вибух був такої сили, що в сусідніх будинках вибило вікна.

За попередніми даними, причиною події став витік газу. Правоохоронці та рятувальники працюють на місці події, навколо виставлено і розширюється оточення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві колишня вчителька хотіла підірвати будинок: до трагедії залишалися лічені хвилини

У Києві колишня вчителька молодших класів намагалася підірвати житловий дом. Сусіди відчули запах газу і кинулися встановлювати його джерело. Як виявилося газ йшов з квартири вчительки. Було встановлено, що педагог хотіла звести рахунки з життям і попередньо перерізала перерізала газовий шланг і чекала, поки кімната наповниться небезпечною речовиною.

Як повідомляв "Знай.иа" поліція розповіла тривожні подробиці вибуху в Маріуполі.

В суботу ввечері 5 січня, в Центральному районі міста Маріуполя Донецької області в житловій квартирі пролунав страшний взрыв. У 21:20 надійшов виклик в поліцію. Слідчо-оперативна група одразу ж вирушила на місце події. В результаті вибуху, за попередніми даними, загинуло дві людини.

ТакожЗнай.иа" писав, що ФСБ шукає винного у вибуху будинку в Магнітогорську. ФСБ РФ не виключає версію теракту, який призвів до вибуху житлового будинку в Магнитогорске.

Про це повідомляють російські ЗМІ, посилаючись на джерело в силових структурах.

В результаті вибуху загинули близько 40 жителів. ЗМІ повідомляють, що напередодні ПП квартира на третьому поверсі під'їзду № 7 у будинку на Карла Маркса, 164 була знята самотнім чоловіком (імовірно, вихідцем з країни Середньої Азії).