12 січня, на одній з ділянок траси поблизу російського Ростова сталася масова аварія.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Наразі вже відомо, що у Мілеровському районі Ростовської області у результаті складних погодніх умов зіткнулись понад три десятки автомобілів. Рух по трасі був фактично паралізований.

"О 11:20 від диспетчера районного відділу надійшла інформація про те, що в північному напрямку автодороги сталося ДТП за участю декількох транспортних засобів. На місці розгорнуто пункт обігріву. Загиблих немає", - повідомили в Головному управлінні МНС по Ростовській області.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

У свою чергу місцева поліція повідомила, що на трасі "склалась" вантажівка перекривши дорогу автомобілям, які рухались позаду.

Разом з тим варто відзначити, що заступник Головкому Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко, який потрапив у ДТП в Миколаївській області, вирішив відмовитися від госпіталізації.

В результаті події заступник головкому Сухопутних військ отримав травму, проте вирішив відмовитися від госпіталізації. Про характер і ступінь тяжкості отриманих генералом травм невідомо.

Військовий, який керував автомобілем генерала, отримав закриту черепно-мозкову травму, травми грудної клітини та інші пошкодження. Його доставили Новоодеську Центральну районну лікарню.

Відомо, що ввечері на трасі Н-24 “Миколаїв-Благовіщенське” відбулося зіткнення двох автомобілів: Hyundai Terracan, Dawoo Lanos і сідельного тягача MAN з напівпричепом.

“Хюндай” з номерними знаками ЗСУ їхав по трасі зі сторони Миколаєва в напрямку р. Нова Одеса. Біля с. Себино , в умовах сильної ожеледі “Хюндай” зачепив в попутному напрямку “Ланос”. Після того, як авто зіткнулись, корейський позашляховик вирішив різко змінити траєкторію руху і потрапив прямо в напівпричіп сідельного тягача “Ман”, який стояв на узбіччі.

В автомобілі “Хюндай” їхав заступник Головнокомандувача Сухопутних військ ЗС України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. В результаті події генерал отримав травми. Також травми отримав ще один військовий, який керував “Хюндай”.

Нагадаємо, євробляха розгромила мрію українських студентів.

Як повідомляв "Знай.ua", у Харкові сталося декілька трагічних ДТП, замішані мажори.

Також "Знай.ua" писав, що переповнена маршрутка зіткнулася з легковиком на слизькій трасі.

Масова ДТП в Польщі: одразу 18 автівок зіштовхнулися на трасі біля міста Лодзь