Найбагатша пара світу Джефф Безос і Маккензі Безос нещодавно заявили про розлучення.

Після офіційної заяви засновник Amazon засвітився на фото з коханкою, пишуть ЗМІ.

Журналістам стало відомо, що найбагатша людина в світі, генеральний директор Amazon 54-річний Джефф Безос мав восьмимісячний роман з 49-річною телеведучою Лорен Санчес. За попередніми даними, Безос відправляв коханці еротичні селфі. Крім того, їх помітили разом на екзотичному курорті.

Популярні новини зараз

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще

В результаті засновник Amazon тепер розлучається зі своєю дружиною Маккензі Безос, з якою прожив у шлюбі 25 років. У подружжя 4 дітей - троє синів і усиновлення дочка. Поки невідомо, як пара розділить $ 140 млрд.

За даними ЗМІ, Маккензі Безос знала про роман чоловіка. Крім того, гендиректор Amazon вирішив сам оголосити про розлучення, поки провокаційні знімки не з'явилися в Мережі.

"Ми дуже щасливі, що знайшли один одного і дуже вдячні за кожен рік нашого подружнього життя. Якби ми знали, що через 25 років розлучимося, ми б все одно це зробили знову", - йдеться в спільній заяві подружжя.

Нагадаємо, стало відомо, що глава великої компанії Amazon Джефф Безос і його дружина Маккензі розлучаються після 25 років шлюбу.

Подружжя оголосило про це в спільній заяві, опублікованій на сторінці мільярдера в соцмережі Twitter.

Так, пара офіційно заявила, що вирішила розлучитися і спілкуватися в майбутньому як друзі.

Як повідомляв раніше Знай.ua, повністю автоматизовані магазини Amazon Go опинилися в півтора рази ефективніше звичайних.

За даними аналітичного агентства RBC Capital Markets, магазини без продавців і черг приносять в середньому на 50% більше прибутку, ніж звичайні магазини. І це не дивно, адже компанії не потрібно платити заробітну плату працівникам, а відсутність черг помітно збільшують потік клієнтів.

Також Знай.ua писав про те, що компанія Amazon стала найбільшою компанією у світі з ринковою капіталізацією в 796 мільярдів доларів, повідомляє The Wall Street Journal.