Творчі серіалу "Гра престолів" ощасливили фанатів новиною про те, що знімуть приквел історії. Американський телеканал HBO оголосив акторський склад приквелу фентезі "Гра престолів".

Про це йдеться на сайті телеканалу.

Кастинг на зйомки в приквелі "Гри престолів" пройшли чарівники з "Гаррі Поттера" Джеймі Кемпбелл Бауер та Тобі Регбо. У фільмах про Гаррі Поттера вони зіграли ролі молодих Альбуса Дамблдор і Геллерта Гріндельвальд. Вони з'явилися, зокрема, у "Гаррі Поттер і дари смерті" 2010 року і "Фантастичні звірі: Злочини Гріндельвальда" 2018 року.

У приквелі "Гри престолів" зіграють також такі актори, як Наомі Акі ("Доктор Хто"), Джеймі Кемпбелл Бауер ("Свіні Тод"), Тобі Регбо ("Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда"), Іванно Джеремайя ("Чорне дзеркало"), Джорджі Генлі ("Хроніки Нарнії").

Популярні новини зараз

Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників

Показати ще

Режисером пілотної серії виступить С.Дж. Кларксон. Жінка брала участь у створенні таких серіалів, як "Спадкоємці", "Захисники", "Джессіка Джонс", "Помаранчевий — хіт сезону", "Декстер". Письменник Джордж Мартін також виступить одним із творців і виконавчим продюсером нового серіалу.

Приквел — це художній твір, роман, повість, фільм, серіал, відеогра тощо, який розповідає про події, які сталися до подій іншого художнього твору. Приквел є ніби продовженням навпаки — з одного боку він використовує популярність та ідеї первісного твору, але не є його прямим продовженням.

Нагадаємо, що Кіт Харінгтон має намір дистанціюватися від образу Джона Сноу. Щоб зробити себе повністю невпізнанним, актор планує підстригти волосся максимально коротко і зробити зі своїм образом щось зовсім нове.

Як повідомляв портал Знай.ua, виконавець ролі Джона Сноу, Кіт Харінгтон, одружився на актрисі Роуз Леслі, яка виконала роль Ігрітт у тому ж серіалі.

Також "Знай.uа" писав, що автор "Гри престолів" Джордж Мартін зробив сенсаційну заяву: ми так довго цього чекали.