У середу, 9 січня, у Франції знайшли уламки військового літака Mirage 2000D, який днем раніше зник, про що повідомляє УНН, посилаючись на l'est Républicain.

Як розповіли у Військово-повітряних силах Франції: "Засоби пошуку та порятунку були активовані негайно, щоб знайти літак та його екіпаж".

В районі От-Ду знайшли парашут і уламки літака, однак доля солдатів, які під час аварії перебували на борту винищувача, залишається невідомою.

Як відомо, французький винищувач Mirage 2000D зник з екранів радарів в області гірської системи Юра, яка розташована на сході країни. У момент польоту на його борту перебували двоє солдатів. Як повідомили в префектурі, винищувач не був оснащений зброєю і не мав додаткового бака з пальним.

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним"

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Пізніше стало відомо про те, що з'явилися свідчення вибуху і виявленні купи металобрухту в районі ймовірного зникнення літака. Винищувач Mirage 2000D є військовим літаком, розробленим для супроводу Mirage 2000N, який здатний нанести ядерний удар.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що приватний вертоліт, що належить російському бізнесменові, розбився в Улан-Уде. Як стало відомо з відео, яке зняли очевидці, вертоліт впав, після чого загорівся. В результаті трагедії загинули четверо людей, які перебували під час польоту.

Як повідомляв портал "Знай.uа": російські пілоти, що управляють своїми літальними баняками над Кримом, неподалік від його берегів пролетіли поруч американським літаком-розвідником. Як повідомив офіційний представник командування ВПС США в Європі та Африці, після підльоту до американського літака російські літуни нічого не зробили.

Також "Знай.uа" писав, що в честь різдвяних свят російське міністерство оборони опублікувало на своєму сайті календар. У мережі з'явилося припущення, що це було зроблено для того, щоб познущатися над країнами заходу, що відзначають Різдво. Образливе зміст в цьому календарі побачили британці, оскільки одна з фотографій зачіпає почуття британців.