Українські фанати несподівано для самих себе зустріли в Малайзії людину без певного місця мешкання, який виявився колишнім гравцем київського "Динамо" Борисом Деркачем, про що стало відомо в співтоваристві Troublemakers & Ultras Action в Facebook.

Як відомо, за часів своїх виступів у "Динамо" гравець пристрастився до гри в казино, в якому примудрився витратити величезну суму в 20 тисяч доларів США, після чого перебрався в миколаївський "Евіс". Там він надовго не затримався і перейшов у болгарський "Левськи". У ньому Деркач також не затримався надовго і змінив клуб на угорську "Ньиредьзазу".

Перебуваючи в Угорщині, футболіст став членом злочинного угруповання, спільно з яким вчинив пограбування і поранив сутенера і двох повій. За це чоловік був засуджений на 11-річний термін, після чого йому навісили ще чотири роки за спробу втечі. Після того, як Деркач відсидів 7 років в угорській в'язниці, він був екстрадований в Україну. У 2004 році футболіст був достроково випущений на свободу. Згодом екс-хавбек займався агентською діяльністю по пошуку талантів серед молодих футболістів.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

На даний момент Деркач знаходиться в Куала-Лампур і не має паспорта, оскільки заклав його. Як він розповів, йому вдалося добре заробити в часи бандитизму, однак тепер він не має житла і веде образ життя бомжа.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що президент столичного Арсеналу заявив про те, що головний тренер В'ячеслав Грозний звільнений зі своєї посади. Він висловив слова подяки екс-тренеру і розповів, що вони залишаються друзями, незважаючи на те, що відтепер їх дороги розходяться.

Як повідомляв портал "Знай.uа": український футболіст Роман Зозуля під час чемпіонату Іспанії проти Гранади врятував життя своєму одноклубнику. У першому таймі футболіст раптово впав без свідомості, після чого Зозуля миттю підбіг до нього і допоміг прийти до тями.

Також "Знай.uа" писав, що у перших числах січня виповнилося 80 років з дня народження одного з найкращого тренера в історії футболу Валерія Лобановського.