В Афганістані в провінції Бадахшан зійшов смертоносний зсув. Катастрофа забрала життя тридцяти осіб. Це сталося на золотовидобувному руднику, жертвами стали робітники. Ще 20 чоловік серйозно травмовані. Про це в неділю, 6 січня, інформує новинне агентство Reuters.

"Не менше 30 робочих на золотовидобувному руднику було вбито в результаті зсуву в північній провінції Бадахшан в Афганістані", - йдеться в повідомленні.

Про стан здоров'я ще 20 чоловік відомо лише те, що вони знаходяться в госпіталі. За життя більшості з них борються лікарі, маючи намір вирвати з лап смерті..

Зсув стався на шахті в районі Кохістан провінції Бадахшан.

Як зазначає видання, зсуви - часте явище у північних гірських провінціях Афганістану.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Українців попередили про "важкі" платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що смертоносний тайфун Пабук продовжує вбивати людей в Таїланді. Місцеві жителі і туристи в паніці покидають країну. Від людей і будівель залишаються одні осколки і недоноски: Пабук зверствует, нікого не жаліючи.

Троє людей стали жертвами смертоносного тропічного шторму Пабук, який обрушився на Таїланд. Стихійне лихо охопило цілих вісім провінцій країни, на сьогодні офіційно визнані загиблими троє людей – точне число жертв поки встановлюється. Про це повідомляє місцеве видання Bankok Post.

За інформацією ЗМІ, яке в свою чергу посилається на директора Управління з попередження і ліквідації наслідків стихійних лих Таїланду Чаяпола Титисака, двоє людей загинули в округах два Пак Пхананг і Чалерм Пракиат.

Стихія призвела до евакуації в цілому 34 089 осіб з 240 постраждалих районів. Пабук викликав зливи, сильні хвилі на морі та поривчастий вітер.

Нагадаємо, на улюблений курорт українців насувається смертоносний шторм: з'явилися перші жертви.

З-за урагану почалися повені. Висота хвиль досягає 7 метрів. Також існує небезпека зсувів. У мережі активно публікують відео негоди.

В провінції Накхонсітхаммарат, яка першою потрапила під удар урагану "Пабук", швидкість вітру досягає 20,8 м / сек. Очікується, що максимальна швидкість вітру може скласти 26 м / с. Ураган триватиме кілька днів

Нагадаємо, у Польщі стихія перетворила дороги в пекельне випробування.

Як повідомляв раніше Знай.uа у США жертвами стихії стали вже кілька людей.