В Чорногорії запустили програму, яка передбачає надання громадянства іноземцям, якщо вони інвестують в країну.

Передає Reuters

Програма надання громадянства іноземцям-інвесторам передбачає, що протягом наступних 3 років чорногорські паспорта зможуть отримати приблизно дві тисячі потенційних інвесторів.

Щоб отримати громадянство цієї країни, іноземець зобов'язаний інвестувати 100 тисяч євро в проекти найменш розвинених районів країни або 250 тисяч євро – в розвинені приморські області. Або – 450 тисяч євро на проекти в столиці Чорногорії.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Влада думає, що дана практика помітно сприятиме економіці країни. Анонс такого важливого кроку був зроблений ще кілька років тому.

Нагадаємо, Небачена щедрість: в Японії влади вирішили роздати 8 мільйонів будинків. Їх може отримати практично будь-який охочий, але є кілька нюансів

Влада Японії запустили програму скорочення покинутих будинків. Деякі будинки виставлені на продаж за символічні гроші, інші будуть віддані безкоштовно.

За останні 5 років в країні з'явилося приблизно 8 мільйонів порожніх будинків (akiya), і їх кількість лише збільшується. Більшою мірою це сталося через старіючого населення, природних катаклізмів і забобони.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Відома компанія пропонує кредити за особливу валюту: деталі

Мельбурнская компанія Helio, яка працює на підставі австралійської кредитної ліцензії (ACL), вирішила видавати кредити під криптовалюту.

Helio, що працює під наглядом Австралійської комісії з цінних паперів та інвестицій (ASIC), згодна прийняти у вигляді застави чотири види криптовалют.

Також Знай.ua" писав про те, що Усику запропонували громадянство Росії: відповідь чемпіона вразив українців

Абсолютний чемпіон світу у важкій вазі боксер Олександр Усик сказав, що від кількох країн отримував пропозиції змінити громадянство, але не хоче змінювати український паспорт.

Про це повідомляє iSport.