На честь міжпланетної станції NASA, яка наблизилась до найбільш віддаленої точки Сонячної системи, написали пісню.

Композиція New Horizons створена гітаристом британського рок-гурту Queen Браяном Мейєм. У світ пісню випустили 31 грудня, того дня, коли зонд New Horizons наблизився до найвіддаленішої точки Сонячної системи.

Це найввідаленіша точка, яку коли-небудь досліджував космічний корабель, — астероїда Ultima Thule. Цей об’єкт розташований на відстані близько 6,4 млрд кілометрів від Землі.

За словами Мейя, його пісня присвячена людській завзятості та цікавості.

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

"Ця місія пов'язана з людською цікавістю. З потребою людей досліджувати і дивитися, що змушує Всесвіт рухатися. Моя пісня — гімн людській завзятості", — сказав музикант.

Нагадаємо, що європейський орбітальний зонд «Марс-Експрес» передав фото величезних покладів льоду і снігу на марсіанському кратері Королева.

Вчені зробили аналіз отриманих фото і впевнилися, що перед ними – ніщо інше, як доказ присутності води на Марсі. Вчені і раніше знали про те, що на Марсі є крижані покриви, але тоді ці висновки були зроблені на користь того, що вони присутні лише під поверхнею або на полюсах.

Зонд запустили ще у 2003 році, щоб дізнатися більше інформації про воду на Марсі. «Марс-Експрес» займається вивченням причин випарів величезних кількостей води, яка коли-то покривала частина Марса. Це були цілі ріки, озера і моря. До того ж, зонд займається відстеженням супутника Марса – Фобоса.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Марс атакує десятки НЛО, в руки уфологів потрапило секретне відео.

Також Знай.uа" писав про те, що подорож в Космос зможе тривати роками.