Під Новий рік у центрі російської столиці стався небезпечний інцидент, якій міг завершитися фатально для десятків людей.

Про це пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що у Москві в парку Горького обрушилася одна з секцій дерев'яного моста, в результаті чого 13 осіб отримали травми.

"В результаті технічної несправності конструктивних елементів катка в Парку Горького відбулася поломка обладнання: була порушена цілісність секції дерев'яного пішохідного переходу. Уже через кілька хвилин після події постраждалим почали надавати медичну допомогу", - йдеться на офіційному сайті мера Москви.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Поломку зафіксовано на кількох квадратних метрах льодового майданчика. Як розповіли в прес-службі парку, ділянка катка обгороджена, на решті території продовжують кататися відвідувачі. За допомогою звернулися 13 осіб, їм надається необхідна допомога. Важких постраждалих немає.

Швидка допомога

Нагадаємо, у понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що скандальний російський актор Олексій Панін потрапив у ДТП в центрі Москви.

Олексій Панін

Про це пишуть російські ЗМІ.

Аварія сталася в Москві на вулиці Подвойського. Там зіткнулися два таксі, а потім них приєднався "Мерседес" з Паніним на пасажирському сидінні.

Внаслідок різкого гальмування автомобіля актор вдарився головою. Потерпілий від госпіталізації відмовився, повідомляють правоохоронці.

Поліція Росії

За інформацією Telegram-каналу Mash, за кермом авто з Паніним перебувала 36-річна Лія Скворцова. Актор назвав її своєю коханою. Також відомо, що Скворцова - сценарист фільму "Я повернувся", в якому Панін є не тільки актором, але і режисером.

Олексій Панін

Як повідомляв раніше Знай.ua, водій в Москві не захотів пропускати дитячу реанімацію, яка повинна була виїхати на виклик.

На допомогу прийшли охоронці, але водій у відповідь напав на них.

Також Знай.ua писав про те, що лайнер Airbus A321 авіакомпанії S7 був змушений повернутися в московський аеропорт Домодєдово через неполадки з двигуном.