В ОАЕ розбився вертоліт, який займався перевезенням рятувального загону в рамках пошукової операції.

Про це повідомляє Anadolu.

Наразі вже відомо, що у результаті катастрофи загинули всі члени екіпажу.

Відомо, що вертоліт перевозив рятувальний загін, що проводив пошукові роботи у районі Джабал-Джі в еміраті Рас-Аль-Хайма.

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

При цьому поки не відомо про точну кількість людей, які перебували на борту у момент аварії. Правоохоронці почали розслідування причин катастрофи.

Разом з тим варто відзначити, що у Мексиці в авіакатастрофі загинули високопоставлені чиновники - губернатор штату Пуебла Еріка Алонсо і її чоловік сенатор Рафаель Морено Вальє.

Свої співчуття їх рідним висловив президент Мексики Андрес Мануель Лопес Обрадор. Він заявив заявив, що зобов'язується провести розслідування за фактом аварії вертольота, в результаті якої загинули люди.

"Особисто висловлюю глибокі співчуття родичам сенатора Рафаеля Морено Валлє і його дружини, губернатора штату Пуебла Марти Еріки Алонсо. Як представник влади зобов'язуюсь провести розслідування інциденту, повідомити правду про те, що сталося, та діяти відповідно до цього ", - написав він.

Як відомо, 45-річна Алонсо стала першою жінкою-губернатором Пуебла. Марта Еріка Алонсо вступила на посаду губернатора одного з найбільш густонаселених штатів Мексики 14 грудня.

Втім, у Мексиці це не перша катастрофа за останній час. Під час посадки в аеропорту Тіхуана в штаті Нижня Каліфорнія пасажирський літак авіакомпанії Aeromexico зіткнувся з безпілотником.

Відзначається, що під час посадки пілоти передали повідомлення про те, що стався удар, проте побачити, з чим саме зіткнувся літак, не вдалося. Після приземлення на носі літака побачили дірку.

Точно невідомо, що викликало це ушкодження, однак за попередніми даними - безпілотний дрон. Літак вдало здійснив посадку, ніхто не постраждав в результаті інциденту.

Повідомляється, що протягом останніх років кількість аварій літаків і дронів зросла. Схожих випадків нарахували шість, а вже в минулому році - 93. Це може бути наслідком зростання популярності повітряних апаратів.

Нагадаємо, в Антарктиці трагічно загинули вчені, які рятували базу.

Як повідомляв "Знай.ua", поки Україна збирає резервістів, ракети Путіна вже трощать Крим.

Також "Знай.ua" писав, що Путіну просто в Кремлі зробили оригінальний подарунок.

Приватний вертоліт упав у Києві. Поранення зазнали двоє людей