Максим "Тесак" Марцинкевич був засуджений до 10 років колонії строго режиму.

Також судом були визначені терміни для його спільників.

Шанкіну дали 9 років колонії загального режиму.
Євдокимов отримав 8 років
Князєв - 6 років колонії загального режиму
Сімонова – 2 роки і 11 місяців колонії загального режиму
Шланаевича суд вирішив звільнити з-під варти - він вже відбув своє покарання.

Нагадаємо, Схопив в під'їзді і почав тягнути до гаражів: на 10-річну дівчинку напав педофіл

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Показати ще

У Києві близько 8 ранку 13 грудня на бульварі Вацлава Гавела, 40, маніяк напав на дитину. Запобігти лихові допомогла вчителька початкових класів школи №173, яка вигулювала собаку. Про це повідомили користувачі в соцмережах.

З'ясувалося, що чоловік за шию тягнув дівчинку-п'ятикласницю до гаражів. Зловмисник схопив дівчинку вранці в під'їзді, поки вона чекала подругу. Вчителька, що як раз вигулювала собаку почула крик дитини: "Дядя, відпусти!" Жінка не розгубилася і почала голосно кричати і вимагати відпустити дитину.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" На Донбасі бойовик-педофіл заманив і зґвалтував хлопчика, показавши йому автомат

На Донбасі в рядах бойовиків виявили педофіла, якого викрили місцеві "правоохоронці". Про це повідомив в Facebook офіцер ЗСУ Анатолій Штефан "Штірліц".

"Педофіли в рядах окупаційних військ "Л/ДНР". Мене навіть не здивувало, що весь набрід зібрався в одному місці і називають себе "захисники вітчизни", а самі тим часом втілюють свої збочені фантазії і мрії", – написав він і додав, що це вже не перший випадок в рядах бойовиків.

Також "Знай.uа" писав про те, що Купував подарунки і шукав тихе місце: кияни б'ють на сполох через збоченців, вони в кожному районі

У Києві батьки маленьких дітей підняли паніку через нібито педофилов, які чіплялися до малюків на вулиці. Про ситуацію пишуть очевидці в соцмережах і закликають уважніше стежити за своїми дітьми і колом знайомих.

Про це повідомляє ТСН.

вчора сім'я Яновських була щасливою і безтурботною, поки не послала сина Данилка та племінника Святослава за хлібом. У магазині до дітей підійшов чоловік і запитав, купили їм подарунки на Різдво? А потім і сам зголосився купити.