У Канаді, в порту Ванкувера, з якорів зірвалися дві баржі і рознесли об'єкти в порту.

Баржі величезних розмірів - кожна з футбольне поле. Про це повідомляє CBC News.

Згідно з даними видання, інцидент стався приблизно о 5 ранку в п'ятницю, 28 грудня. Зчеплені між собою баржі, які перевозили морські контейнери, зірвалися з якорів і почали дрейфувати в порту Ванкувера.

В результаті їх безконтрольного руху були пошкоджені дві дорогі яхти, ресторан і база гідролітаків. Загальна сума збитків, за попередніми оцінками, становить близько 1 млн доларів.

За допомогою двох місцевих буксирів, двох портових судів і поліцейського човна правоохоронцям вдалося відтягнути баржі до місця стоянки і пришвартувати. Операція зайняла три години.

На даний момент розслідуванням інциденту займаються правоохоронці, встановлені компанії-власники барж.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, баржа з контрабандними цигарками розтрощила одеський пляж.

Баржа буксира "Паралель" з контрабандними сигаретами, яка отримала пошкодження у Чорному морі, розтрощила своєю бічною частиною близько п'яти причалів біля пляжу Совіньйон в Одесі. Крім того, ушкодження отримали пристрої для спуску суден на воду.

Буксир "Паралель" плив у бік Болгарії з контрабандною баржею. На ній знаходилося 5 мільйонів пачок сигарет невідомого походження. Під час "контрабандної подорожі" посилився шторм, екіпаж буксира, розуміючи, що подальший рух став загрожувати їхньому життю, від'єднав баржу з контрабандою та подав сигнал лиха. Повз них проходив танкер "Аркадія", який і врятував моряків.
А баржа прибилась до одеського пляжу та розтрощила його.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Криму затонув російський буксир: під час шторму, який обрушився на окуповану Керч, у міському торговельному порту затонув 14-метровий буксир "РБТ-18"ростовської компанії "Магнус".

Також Знай.ua писав, "вбивця підводних човнів" пронісся над Чорним морем і узбережжям Криму.