Знаменитий актор Джонні Депп відвідав клініку для онкохворих в Парижі. Знаментість прийшов у госпіталь при інституті Кюрі в образі героя фільм "Пірати Карибського моря" Джека Горобця.

Фото з Джонні Деппом в образі пірата з'явилося на офіційній сторінці клініки в Instagram.

"Сьогодні ввечері, Джек Горобець, найвідоміший з усіх піратів, зробив несподіваний візит до дітей та підлітків нашої педіатричної служби! Чудовий подарунок через два дні після Різдва, що радує всіх: дітей, дорослих, пацієнтів, сімей, вихователів, лікарів та дослідників. Величезне спасибі Джонні Деппу за його час, його енергію, комфорт і прихильність до найбільш крихких", - йдеться в підписі до публікації.

Відомо, що артист в першу чергу приділив увагу маленьким пацієнтам, для яких його поява в стінах лікарні було справжнім подарунком.

Популярні новини зараз

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше актор не раз зізнавався, що добряче стомився від улюбленого глядачам образу пірата. Однак він незмінно надягає його, коли його запрошують на зустрічі з хворими дітьми.

Нагадаємо, що 8-річний школяр зробив неймовірне для онкохворих дітей. Його вчинок – приклад для кожного. Томас почав відрощувати волосся, щоб потім зробити з них перуку для хворої на рак дівчинки.

Раніше Знай.ua повідомляв, колишня Джонні Деппа присвятила Києву чуттєву пісню. Французька співачка і актриса Ванесса Параді випустила новий альбом Les Sources. Це перша платівка співачки з часів Love Songs (2013). У реліз увійшли 12 треків. Другим номером в альбомі йде пісня Kiev.

Також "Знай.uа" писав, 28-річна Емі Редхед вирішила відмовитися від хіміотерапії, заявивши, що хоче прожити свої останні дні, як можна здоровіше і красивіше.