Аудиторія соціальних мереж висміяла піар президента РФ Володмира Путіна на тваринах.

Глава Кремля підписав закон "про відповідальне поводження з тваринами", викликавши хвилю обурення в соцмережах. Про це в своєму особистому мікроблозі Twitter браво повідомив російський пропагандист Дмитро Смирнов, передає politeka.net.

"Путін підписав закон про відповідальне поводження з тваринами: передбачає заходи щодо захисту тварин від жорстокого поводження, забороняє умертвіння тварин під будь-яким приводом, забороняє бої за участю тварин, вводиться заборона на позбавлення від тварин", - написав пропагандист у Twitter.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на цей пост. Люди дивуються і запитують, "коли ж з'явиться закон про відповідальність за жорстоке ставлення до населення країни".

"Можна я тваринам буду?", "Головне вчасно! На вісімнадцятому році правління !!! У 21 столітті", "Безперечно, він любить тварин, на відміну від російських людей похилого віку", "Пенсіонерів обібрали. Тепер на кішечках намагаються розжитися. Погань", "Коли ж з'явиться закон про відповідальність за жорстоке ставлення до населення країни", "Ця тварюка тільки піариться з котиками. Хоч один шкуродер в Росії отримав реальний термін?" - пишуть вони в коментарях під публікацією.

Нагадаємо, начальник кримських і донецьких бойовиків знову взявся за старе. Володимира Путіна користувачі соцмереж висміяли за нові "ніжності" з дітьми. Багато хто може пригадати ті кадри, де російський президент цілує хлопчика в живіт, але в цей раз все вийшло трохи по-іншому.

Як повідомляв "Знай.ua", українська журналістка роз'яснила, за що не люблять Росію.

Також "Знай.ua" писав, що син головного Путінського блазня показав відпочинок у Маямі.