Депутатка російської Держдуми, колишня "прокурорка" анексованого Криму Наталія Поклонська записала досить дивне привітання росіянам з Новим роком.

На відео вона сидить із келихом у руці на норовливому коні, який не хоче стояти на місці. Тож "екс-прокурорка" говорить свою промову, одночасно намагаючись втриматися у сідлі. До того ж на відео нібито сніжить, хоча ані на одязі, ані на волоссі депутатки, ані на коні снігу немає.

Наталія Поклонська, депутатка російської Держдуми

"Від нового року кожен чекає змін на краще. Але перш за все всі зміни залежать від нас, від нашого вибору щоденного, часом дуже складного. У новорічну ніч я бажаю, щоб до вас обов'язково прийшла казка. У новому році до вас прийде щастя, радість. І нехай в новому році на коні буде той, хто шляхетний і несе справедливість і добро!" - заявила Поклонська.

Наталія Поклонська, депутатка російської Держдуми

Популярні новини зараз

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Показати ще

Своєю чергою користувачі у соцмережах активно коментують відео Поклонської, зазначаючи, що президенту РФ Володимиру Путіну доведеться вітати росіян із Новим роком верхи на свині, щоб переплюнути спецефекти "екс-прокурорки".

Наталія Поклонська, депутатка російської Держдуми

"Тільки на ведмеді з тайги", "І з циганами", "Вершниця Апокаліпсису", "Після слів "буде шляхетним" кінь повинен скинути цю жінку", "Складається враження, що вони знущаються над народом", "Дивно, що вона не в гусарському костюмі або хоча б з портретом Миколи і хрестів нема, вочевидь втрачає колишню хватку", - пишуть люди у Facebook.

Наталія Поклонська

Раніше прокуратура Автономної республіки Крим оголосила про підозру колишній "прокурорці" окупованого Криму у порушенні законів та звичаїв війни. Поклонській також оголосили про підозру у державній зраді, закликах до повалення конституційного ладу та створенні організованої злочинної групи.

Дивіться: Поклонська записала дивне привітання з Новим Роком

Нагадаємо, Поклонській оголошено підозру у скоєнні тяжких військових злочинів. Як повідомляв "Знай.ua", Поклонська під час одного з останніх інтерв'ю назвала Україну "окраїною Росії". Також "Знай.ua" писав, російський уряд відмовився фінансувати грандіозне будівництво двох розпіарених мегапроектів.