Скандал із новорічною розмовою Трампа з дитиною, під час якої він заявив, що Санти не існує, набирає обертів.

Про це повідомляє BBC.

У повідомленні йдеться, що семирічна дівчинка, якій напередодні Різдва президент США Дональд Трампом заявив, що вона занадто доросла для того, щоб вірити в Санта-Клауса, все одно продовжує в нього вірити.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Варто нагадати, що під час розмови з дівчинкою на ім'я Коллман Ллойд з Лексінгтона в Південній Кароліні, Трамп заявив, дізнавшись вік дівчинки, що в сім років вірити в Санту маргинально.

"Так, сер", - відповіла дівчинка. Пізніше вона зізналася, що не знала значення цього слова.

Не зважаючи на відповідь Трампа, дитина сказала, що була рада можливості поговорити з президентом США.

Вона додала, що після розмови з Трампом, вона і її сім'я залишили цукрове печиво і шоколадне молоко для Санта-Клауса. Ці частування зникли вранці і під різдвяною ялинкою був упакований подарунок з ім'ям дівчинки.

Нагадаємо, нещодавно американський президент Дональд Трамп разом із дружиною Меланією приєдналися до щорічної програми NORAD Track Santa і приймали дзвінки від дітей.

Трампу подзвонив 7-річний хлопчик Коулман. Коли американський президент намагався привітати його, ненароком запитав: "Ти ще віриш в Санта-Клауса?", а потім в своє виправдання додав: "Бо в сім років це на маргінально, правда?".

Як повідомляв раніше Знай.ua, у новорічні свята багато знаменитостей беруть участь у благодійних акціях. Вони дарують подарунки, відвідують дитячі будинки та лікарні. Перша леді Сполучених Штатів Меланія Трамп також вирішила долучитися до традицій, які існували задовго до президентства її чоловіка Дональда Трампа.

Так, нещодавно Меланія опублікувала на своїй сторінці в соцмережі Twitter три нові фотографії, на яких вона і її чоловік сидять поруч один з одним і говорять по телефону. Відзначимо, що це зовсім не святковий жарт першої леді і подружжя не розмовляє між собою.

Також Знай.ua писав про те, що у понеділок, 24 грудня, президент Сполучених Штатів Дональд Трамп поділився своїми переживаннями з приводу схвалення фінансування стіни на кордоні з Мексикою.