Суховантаж Surov, який плив під прапором Монголії, зазнав лиха в Краснодарському краї. Як журналістам повідомили в прес-центрі Росморречфлота, судно сіло на мілину поблизу Таманського півострова.

У прес-службі розповіли, що суховантаж прямував в порт "Кавказ" і вирушило до порту "Іскендерун". На його борту перебувало 11 членів екіпажу, дев'ять з яких є громадянами Росії і двоє – Азербайджану. Корабель сів на мілину і був знеструмлений, у нього почала надходити вода, після чого для евакуації екіпажу з Новоросійська прибув буксир.

Схожа ситуація сталася і з російським суховантажем "Кузьма Мінін", який не так давно сів на мілину неподалік від британського графства Корнуолл. Величезне судно вантажопідйомністю 16 тисяч тонн потрапило в лихо в бухті Фалмут, що підтвердили в британському агентстві морської та берегової охорони. Суховантаж став на якір і нахилився на 5 градусів.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Виправдання не спрацюють: ТЦК жорстко покарають чоловіків за відмову

Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема

Показати ще

На момент інциденту вантаж на судні був відсутній, на борту були лише 18 членів екіпажу – громадяни Російської Федерації. Для того, щоб допомогти йому виплисти після припливу, до суховантажу були спрямовані буксири. Відзначається, що нещастя сталося в умовах штормової погоди.

Не так давно відбулася чергова ганебна для російських властей подія – улюблений авіаносець господаря Кремля потрапив у скандал. Стало відомо, що двоє військових Російської Федерації потрапили за ґрати, оскільки крали радіодеталі з борту судна. Розмір збитків, завданих протизаконними діями, оцінюється в півтора мільйона рублів.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що блокада Керченської протоки поїхавшими путінськими окупантами призвела до численних серйозних аварій.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Британії під час спроби пришвартуватися величезний паром протаранив кілька яхт і сів на мілину – при цьому ледь не загинуло кілька людей.

ТакожЗнай.uа" писав, що архітектор говорить про ненадійність Кримського моста, оскільки він був побудований без застосування сучасних надійних технологій, а є виключно політичною авантюрою російської влади.