Динагул Тасову, депутата четвертого скликання молодіжного масліхату, жорстоко побили після її участі в модному шоу Fashion Night Astana.

Шоу, яке відбулося в грудні, починалося для жінки позитивно – вона демонструвала привабливий і стильний наряд бренду Dana Dyusembayeva, який практично повністю виставляв на показ її голі груди. Коментатори одразу ж почали критикувати Тасову, оскільки оцінили її зовнішній вигляд, як розпусний. Завершилося шоу для депутата не настільки райдужно – за одягнене вбрання її сильно побили. Знімки з численними синцями по всьому тілу дівчина опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

Як заявила модель, на неї обрушився шквал критики, акаунт у соціальних мережах видалили, близька для неї людина дозволив собі розпустити руки. Вона підкреслила, що фізичні травми – це ніщо в порівнянні з душевними ранами. Після цього Динагул твердо вирішила для себе, що не варто про це мовчати, оскільки нікому не можна піднімати руку на безборонних, слабших і тих, хто не має можливості захистити себе.

Популярні новини зараз

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить

Обережно, поставте коробку на місце: українців попередили про небезпечні яйця у супермаркетах

З 1 жовтня платіжки за світло зміняться

Показати ще

Тасова написала, що робить свою роботу, як модель, і робить її добре. Коли вона вийшла на сцену, всі аплодували, після показу до неї підходили безліч жінок з теплими словами і просили зробити спільний знімок. Дівчина зазначила, що і раніше брала участь у показах в прозорій білизні і купальниках, оскільки це всього лише робота на сцені.

Практика побиття жінок присутній і в Києві, причому в струнких лавах столичної поліції. Нещодавно в поліцію надійшла заява про те, що кілька жінок завели в службове приміщення столичного метро, де роздягли, а потім п'яний правоохоронець жорстоко побив їх палицею. Щоб уникнути небажаних наслідків, їх змусили написати розписку про те, що претензій до поліцейським немає.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Миколаєві троє невідомих у костюмах Дідів Морозів під крики: "З Новим роком" побили депутата обласної ради.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в метро Санкт-Петербурга невідомі розклеїли безліч листівок із зображенням Медведєва, що демонструє росіянам два середніх пальця.

ТакожЗнай.uа" писав, що в київському супермаркеті агресивні охоронці побили відвідувачів.