Президент Таджикистану Емомалі Рахмон у рамках проведення саміту в Душанбе на вечорі дружби глав держав СНД відзначився тим, що взяв руку російського президента Володимира Путіна під час прогулянки і дуже довго її не відпускав.

Інтимний момент мав місце ввечері, коли всім гостям запропонували ознайомитися з виставкою дарів природи республіки.

Представлені на виставці гори кавунів, динь, цитрусових, винограду оцінювали Ільхам Алієв. Сооронбай Жеенбеков, Олександр Лукашенко, Нурсултан Назарбаєв, Нікол Пашинян, Ігор Додон і Володимир Путін.

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Показати ще

Нещодавно випадковим чином спливла схильність Путіна до нестандартного взуття, оскільки його низький зріст в мережі осміяли вже всі, кому не лінь. У соціальних мережах виклали недавнє фото зроблене російського президента, яке сколихнуло нову хвилю жартувань над маленьким ростом господаря Кремля.

Користувачам продемонстрували нестандартне взуття Путіна з каблуком, завдяки якому він намагається здаватися трохи вище. Знімок був зроблений під час того ж несприятливого для президента Росії вечора дружби держав СНД, в результаті чого читачі почали гаряче обговорювати взуття і дивуватися, навіщо воно здалося Путіну і яку роль для нього грає.

У підписі до фотографії влучно підмічено, що взуття практично жіноче, хоча багато хто заперечував, вважаючи, що воно нормальне для діда 65 років. Деякі вставали на бік Путіна і пропонували не лаятися, а пожаліти малюка. До цього Путіна неодноразово викривали в жалюгідних махінаціях з власним зростом. Стилісти з шкіри геть лізуть, щоб придумати черговий спосіб зробити його на офіційних фотографіях хоч ненабагато, але вище.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що у Душанбе іменинника, який опублікував в соцмережі фото зі свого свята оштрафували на кілька сотень доларів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у Таджикистані затримують все більше озброєних бунтівників, якими керував колишній заступник міністра оборони.

ТакожЗнай.uа" писав, що Емомалі Рахмон вніс поправки в закон, згідно з якими чаклунство стане кримінально караним діянням.