Днями дружина принца Уільяма Кейт Міддлтон шокувала громадськість Британії походом з дітьми до звичайного магазину.

Кейт Міддлтон

Про це пишуть британські таблоїди та публікують відповідні фото.

У повідомленні йдеться, що співробітники і покупці дешевого дисконт-магазину The Range, що продає предмети домашнього вжитку, садовий інвентар, іграшки та інше, були вражені, коли помітили Кейт Міддлтон з її дітьми, які обирають подарунки.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

36-річна герцогиня Кембриджська, п'ятирічний принц Джордж і трирічна принцеса Шарлотта, змішавшись з натовпом, ходили по торговому залу, розглядаючи полиці.

"Я не повірила своїм очам. Я не очікувала побачити представницю королівської сім'ї, що робить покупки в The Range", - розповіла одна з жінок журналістам.

Вона також додала, що переконалася, що це саме Кейт, коли побачила її дітей - до того ж, Джордж в цей момент звернувся до сестри на ім'я.

Кейт була скромно одягнена в куртку, джинси і взуття на низьких підборах. Волосся її були зібрані в хвіст. Принц тримав матір за руку. У принцеси в волоссі був червоний бант.

Охоронці дотримувалися дистанції, тому сім'я Кетрін на перший погляд нічим не відрізнялася від інших сімей, які в останній момент вирішили купити різдвяні подарунки. Покупець, набравшись сміливості, навіть попросила дозволу зробити Селфі, але отримала ввічливу відмову.

"Кейт була дуже милою, і пояснила, що робить покупки до Різдва", - розповіла вона.

Можливо, Кейт купувала подарунки для інших членів королівської сім'ї, з якими вона вже сьогодні, 24 грудня, зустрінеться в Сандрінгемі. У родичів королеви прийнято дарувати один одному смішні і дешеві подарунки - і чим дешевше, тим краще.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон і принц Вільям втретє стали батьками, а принц Гаррі і Меган Маркл зіграли весілля і чекають первістка.

Раніше Знай.uа писав про те, що Міддлтон може стати мамою в четвертий раз.

Також Знай.uа повідомляв, що Весілля принца Гаррі відбулася 19 травня 2о18 року, проте емоції довкола події не вщухають до сьогоднішнього дня.