Глава Республіки Чечня Рамзан Кадиров в суботу, 22 грудня, в ефірі телеканалу «Москва 24» заявив про бажання закінчити свою політичну кар'єру на посаді глави республіки.

«Хочу закінчити свою політичну кар'єру, будучи керівником регіону, республіки. Я не такого рівня людина, щоб очолювати будь-яке федеральне відомство», - заявив Рамзан Кадиров.

Слід зазначити, що раніше Кадиров вимагав від Кремля збільшити фінансування його республіки. Він натякнув, що федеральна влада сильно заважає процвітанню чеченської республіки.

Популярні новини зараз

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Рамзану Кадирову зараз 42 року. Він очолив республіку Чечня з 2007 року. У 2011 році він переобирався парламентом Чечні, а також переобирався на прямих виборах в 2016 році. Тоді його підтримали понад 97,5% виборців.

Нагадаємо, Терміново: брат Кадирова потрапив в смертельне ДТП

При в'їзді в Грозний з боку Аргуна сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Mercedes, за кермом якого перебував глава Шалінського району Чечни, двоюрідний брат Рамзана кадирова Турпал-Алі Ібрагімов (на прізвисько "Швидкий") на величезній швидкості врізався в "Жигулі". В результаті зіткнення двоє людей загинули. Припускають, загиблими виявилися двоє пасажирів "Жигулів" мати і дитина. Батько родини отримав важкі травми і доставлений в лікарню у тяжкому стані.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Без поминок і згадки: Кадиров заборонив поминати терористів

Родичка одного з жителів Чечні вбитих в ході перестрілки з силовиками, розповіла про заборону з боку правоохоронних органів проводити поминки. Про це повідомляють російські ЗМІ. Зокрема, батьки одного з убитих не змогли провести небхідний ритуал поховання.

Також "Знай.uа" писав, що Кавказ на межі нового військового конфлікту: РФ відправила свої війська в Інгушетію

Росія підтягує в район Інгушетії війська, де бунтують люди через територіальні питань з Чечнею. Про це повідомив в Facebook координатор групи "Інформаційний опір", військовий експерт Костянтин Машовець, передає "Сегодня".