Після цунамі на індонезійських островах Суматра і Ява рятувальники знайшли вже 62 загиблих.

Про це повідомляє сайт Detik з посиланням на слова офіційного представника індонезійського Агентства із запобігання стихійних лих Сутопо Нугрохо.

Також більше шести десятків загиблих, ще 20 осіб залишаються зниклими безвісти.

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

"За останніми даними, 62 людини загинули, не менше 20 пропали без вісті, ще 584 постраждали", - заявив Нугрохо.

Раніше повідомлялося, що 30 листопада в північному американському штаті Аляски стався землетрус магнітудою 7.0, в результаті якого сильно постраждали дороги, а люди в жаху вибігали на вулицю з будинків і офісів.

Тихоокеанським узбережжя штату загрожує цунамі. Про це повідомляє Fox News.

Геологічна служба США повідомила, що епіцентр землетрусу знаходився приблизно в 8 км на північ від Анкоріджа, найбільшого міста Аляски. Цунамі, яка сформується в результаті землетрусу, що загрожує затоці Кука в південній частині штату, а також Кенайскому півострову.

Місцеві служби в регіоні попередили жителів про необхідність переміститися на території, розташовані значно вище рівня моря.

В даний час проводиться оцінка рівня потенційної загрози для інших територій американського і канадського тихоокеанського узбережжя.

Також повідомлялося, що буквально днями жителям Швеції вдалося зафіксувати на відео доказ того, що Нібіру існує. Інформацію про це отримали уфологи, і відразу ж почали будувати нові теорії і гіпотези про смертоносну планету.

Відео з доказом було опубліковано на YouTube. На короткому ролику чітко видно, як Нібіру червоними променями проривалася крізь хмари.

Уточнюється, що Нібіру бачили в місті Вестерос в пів на дев'яту ранку. На думку конспірологів, ця містична планета може становити реальну загрозу, якщо все ж почне атаку на Землю.

Нагадаємо, Україні загрожує серйозне землетрус в найближчі 10-20 років.

Як повідомляв портал Знай.uа, вночі 4 листопада в Іонічному морі, біля берегів Греції сталися три землетруси. Всі три поштовху з різною амплітудою струсонули країну протягом півгодини.

Знай.uа писав, 29 жовтня ввечері у грузинській столиці Тбілісі стався землетрус.