Дружина принца Гаррі Меган Маркл нещодавно з'явилася на публіці та показала кругленький животик.

Відомо, що герцогиня Сассекська вирушила на захід у місті Лондон в будинок для літніх людей Brinsworth House.

Вочевидь, Меган невипадково відвідала саме цей заклад. Саме сюди потрапляють представники творчих професій - актори, художники, артисти. Після звершення своєї кар'єри їх фінансує благодійна організація Royal Variety Charity.

Під час візиту герцогиня поспілкувалася з персоналом закладу та навіть змайструвала з мешканцями будинку для літніх людей святкові листівки та прикраси до Різдва.

Популярні новини зараз

Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Показати ще

Герцогиня Сассекська була на заході без свого чоловіка. Для цього виходу Меган обрала білу досить тісну сукню з квітковим принтом, якою підкреслила чималий животик, а також сіре пальто. Доповнила образ герцогиня, незважаючи на зимню пору року, своїми улюбленими човниками Aquazzura.

Після того, як королева Єлизавета II провела "виховну роботу" з дружиною свого онука принца Гаррі Меган Маркл, Її Величність все ж готується надати вагітній герцогині Сассекській почесне королівське звання.

Англійські ЗМІ повідомляють, що королева Великої Британії має намір із початку наступного року назначити Меган Маркл королівським патроном. Це звання накладає чималу відповідальність, однак його почесність і статусність все ж переважає.

Нагадаємо, королева Єлизавета II викликала до себе Меган Маркл і суворо її відчитала. За словами інсайдера, у палаці ще ніхто не бачив королеву такою розгніваною.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Кейт Міддлтон звернулася до королеви Єлизавети за порадою щодо поведінки Меган Маркл.

Також "Знай.ua" писав, принц Гаррі і Меган Маркл вирішили проігнорувати традицію і провести Різдво окремо від принца Вільяма і Кейт Міддлтон.