У Дингуоллі, одному з міст Шотландії, кмітливі учні школи вирішили спробувати на смак рідину для електронних сигарет. Звичайно ж, це не минуло без наслідків. Інформацію про подію повідомив BBC News.

Трапилася неприємність в одній із найбільших шкіл регіону. Представниця навчального закладу зазначила, що за два дні захворіли кілька школярів. "Ми вважаємо, що їх хвороби могли бути викликані тим, що вони пили курильну рідину", - сказала вона.

Вейп, дим, вейпинг

Негайно навчальний заклад передав усім батькам школярів листи про шкоду вейпа. У листі чітко вказано, що рідина для електронних сигарет токсична, а її вживання може призвести до летального випадку. Основні симптоми такого отруєння: збудження, запаморочення, нудота, блювота, головний біль і порушення серцевого ритму.

Вейп, вейпинг, дим, електронні сигарети

Популярні новини зараз

Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором

Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Показати ще

До речі, ще в 2017 році ЗМІ повідомляли, що американські підлітки все більше купують і використовують модифіковані електронні сигарети, в них можна додавати курильну рідину вручну. Процес куріння таких сигарет вже не є вейпінгом, це називають дриппінгом. Рідина підливається в процесі куріння.

Молоді курці пояснили, що такий спосіб допомагає отримати більш густі клуби диму, а також посилити його аромат та ефект. Мабуть шотландським школярам і цього здалося мало, і вони вирішили випити рідину для вейпа. Діти виявилися щасливчиками, адже їм встигли надати медичну допомогу.

Нагадаємо, шанси на відмову від куріння у любителів електронних сигарет мінімальні.

Як повідомляв портал "Знай.ua", вейпинг все-таки шкідливіше сигарет.

"Знай.ua" писав про шкоду вейпинга для зубної емалі.