В польській столиці Варшаві в метро сталася масова бійка поляків з українцями. Інцидент стався на станції "Двожец Виленьський" (Dworzec Wileński) у неділю, 16 грудня. Про це пише польське видання Fakt.pl.

Як наголошується, спочатку учасники бійки штовхали одне одного, а потім це переросло в кулачную бійку, далі в хід пішли биті скляні бутлі. Свідки розповідають, що це почалося з бійки кількох поляків і українців. Точна причина бійки невідома. Емоційні "бійці" кидалися один в одного травмонебезпечним битим склом.

Бійка завершилася швидше, ніж хтось зміг викликати поліцію. На місці бійки залишилося багато битого скла.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі на будівельному майданчику сталася масова бійка: охоронці будівництва напали на активістів, є постраждалі.

Масова бійка сталася на Гагарінському плато, де місцеві жителі і активісти «Національного корпусу» осаджують будівництво компанії «Будова», яку пов'язують з сірим кардиналом неофіційними "господарем" Одеси Володимиром Галантерником.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як передає кореспондент одеського видання «Думская»з будмайданчика на колишній території Будинку прийомів міськради, несподівано вискочили працівники охоронної фірми і напали на протестувальників. Вони використовували палиці і газові балончики.

Також ми писали: озвірілі титушки-"гастролери" влаштували заміс в одеському суді – хто відповість за беззаконня.

В Приморському районному суді міста Одеси в п'ятницю 23 листопада сталася масова бійка. Побилися групи підтримки фігурантів судового процесу. Про це стало відомо з повідомлення прес-центру Національної поліції України в Одеській області.

Як пишуть правоохоронці, 49 учасників конфлікту були затримані. Але цікаво навіть не це, а те, що більшість з учасників бійки були приїжджими з інших регіонів.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Банда божевільних гопників громила бітами авто в центрі Києва: відео з присмаком 90-х

У Києві ввечері в понеділок, 19 листопада, група невідомих напала на автомобіль, який спокійно стояв у тягнучці на набережній біля станції поблизу метро Поштова площа

Запис шокуючого нападу була опублікована на сторінці спільноти "Київ оперативний" у Facebook.