Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл оконфузилися з різдвяною листівкою.

На ній подружжя герцогів сфотографоване зі спини, як це було зроблено під час шлюбної фотосесії Меган із попередником принца, продюсером Тревором Енгельсоном.

Прихильники королівської родини зауважили, що знімок став зайвим нагадуванням про перший шлюб гецогині Сассекської. У мережі знайшли фото-запрошення на їхнє весілля в 2011-му році, пише Express.

"Втілювати ту саму ідею з кожним чоловіком - це, щонайменше, химерно", - зазначають у мережі.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Шлюб Маркл із Енгельсоном тривав два роки. Після розлучення і до зустрічі з Гаррі, жінка змінила кількох бойфрендів.

Незвичну різдвяну листівку прокоментувала скандальна старша сестра Меган Маркл, Саманта.

"Цікаво, що герцог та герцогиня Сассекські повернулися спинами. Це вони до всього світу чи лише до родини Регланд і Маркл? Трохи сумно. Таке обличчя Різдва. Неймовірно грубо повертатися спиною на різдвяному фото, яке має поширювати тепло та добрі побажання світові", - зазначила Саманта, яку не запросили на королівське весілля.

Також, зникла ще одна світлина з Меган Маркл, зроблена на нещодавній модній премії. Там одну з винагород вручала герцогиня.

Зазначається, що рухливе зображення Маркл, Розамунд Пайк та дизайнерки Клер Вейт Келлер було в офіційному фотоблозі British Fashion Awards. Через кілька днів його несподівано видалили. Нема його більше і в Instagram фотографа, пише The Mirror.

Припускають, що палац або сама герцогиня попросили позбутися фото, бо на ньому надто чітко видно чорні нігті вагітної Маркл. Це не відповідає протоколу королівської родини.

Досі лишається інтригою, де і як святкуватиме Різдво королівська родина. Чи зберуться всі разом у Сандрінгемській резиденції, чи будуть нарізно через конфлікт між принцами Вільямом та Гаррі й їхніми дружинами.

Крім того, подейкують, що на прохання Меган, котрій шкода беззахисних тваринок, Гаррі другий рік поспіль відмовляється від традиційної сімейної розваги: полювання на фазанів. Джерело в палаці запевнило, що це рішення самого принца, який хоче натомість провести цей час із вагітною дружиною.

Нагадаємо, інсайдери знову заявили про те, що королівської сім'ї коїться щось недобре і між її членами стався черговий конфлікт. Наближені до сім'ї люди заявили, що принц Гаррі і принц Вільям сильно посварилися.

Як повідомляв "Знай.ua", четверта вагітність Кейт Міддлтон: Букінгемський палац прокоментував новину. Дружина принца Вільяма чекає на дівчинку.

Також "Знай.ua" писав, що королева дала добрячої прочуханки Меган Маркл.