В.о. глави апарату Білого дому Мік Малвані до виборів президента США жорстко критикував Дональда Трампа. Він називав його "жахливою людиною", але незважаючи на це, президент США призначив його директором адміністративно-бюджетного управління Білого дому, повідомляє CBS News.

"Так, я підтримую Дональда Трампа. Я роблю це з ентузіазмом, наскільки я можу, враховуючи той факт, що він жахлива людська істота. Але вибір на іншій стороні так же поганий", — заявляв в 2016 році Малвані.

Малвані не приховував, що між ним і Трампом є непорозуміння. При цьому, новий глава апарату Білого дому підтримував кандидатуру чинного президента США на виборах, а не Хілларі Клінтон, яка, на думку Малвені, вела б країну в неправильному напрямку. Слід зазначити, що Малвані став третім главою апарату Білого дому менш ніж за два роки президентства Трампа. Він замінить на посаді генерала Джона Келлі.

Популярні новини зараз

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Показати ще

Як раніше передавалося, президент США Дональд Трамп упевнений, що коли-небудь в майбутньому обговорить припинення гонки озброєння разом з лідерами РФ і Китаю Володимиром Путіним і Сі Цзіньпіном.

"Я впевнений, що в майбутньому голова Сі (Цзіньпін) і я, разом з російським президентом Путіним, почнемо переговори про ефективне припинення гонки озброєнь, яка стала наймасштабнішою і неконтрольованою", - написав Трамп в Twitter.

Також ми писали, що генеральний директор Google Сундар Пичаи під час слухань у Конгресі США пояснив, чому при введенні запиту "ідіот" пошуковик показує фото президента США Дональда Трампа.

Питання про це Пичаи задала конгресмен-демократ Зої Лофгрен.

"Якщо ввести слово "ідіот" в розділі "Зображення", з'являться фотографії Дональда Трампа. Я тільки що зробила це. Як працює пошук, якщо таке відбувається?", - запитала вона.

Нагадаємо, президент США Дональд Трамп має намір зустрітися з главою Північної Кореї Кім Чен Ином вже на початку 2019 року.

Як повідомляв портал Знай.ua, прес-секретар Білого дому Сара Сандерс підтвердила інформацію про те, що Трамп провів з Путіним неформальну розмову на полях саміту G20 в Аргентині.

Також Знай.ua писав, на саміту G20 в Аргентині, президент країни-агресора Путін зробив скандальну заяву про Україну і наш уряд.