На офіційній сторінці в Twitter Кенсінгтонського палацу одночасно виклали останні знімки представників королівської сім'ї. Першими з'явилося гарне сімейне фото Вільям і Кейт Міддлтон, зображених з трьома дітьми. Знімок герцога і герцогині Кембриджських разом з принцами Луї, Джорджем і принцесою Шарлоттою був зроблений в стінах їх норфолкского будинку Анмер-Хол.

Буквально через хвилину з'явилося фото принца Гаррі і Меган з дня їх весілля, яка відбулася 19 травня 2018 року. На ньому наречений і наречена зняті обійнявшись і стоячи спиною до глядачів. При цьому вони спостерігають за феєрверком у Фрогмор-Хайс, в якому відбувався вечірній прийом гостей після церковної церемонії.

Обидві фотографії є різдвяними листівками, які члени королівської родини щороку презентують. Тим не менш, чимало фанатів сприйняли це, як один з етапів змагань між сім'ями онуків королеви Єлизавети, оскільки, як заявляють представники ЗМІ, вони конфліктують між собою.

Батько принців Чарльз спільно зі своєю дружиною Каміллою опублікували свою листівку на сторінці Кларенс-Хаус, прикрашену написом: "Бажаємо вам щасливого Різдва і Нового року!".

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

Герцоги Кембриджські відомі своєю звичкою підколювати один одного на публіці. Якщо раніше вони відрізнялися скутістю і утрудненням, то тепер все відбувається з точністю до навпаки. Під час свого візиту на кіпрську військову базу вони спілкувалися з пілотами, оглядали приміщення і спробували ароматну піцу, приготовану на честь візиту членів королівської сім'ї. Веселун Вільям підколов військових, голосно вимагаючи прибрати піцу з дивану, на що його дружина відповіла: "Це ти стаєш нестерпним, коли мова йде про порядок".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що Кейт Міддлтон відвідала королеву Єлизавету без свого чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа": невдалий жарт від члена королівської сім'ї увігнав в фарбу військових і шокував його дружину.

ТакожЗнай.uа" писав, що публіці через 7 років представили весільні туфлі Міддлтон.