У столиці Греції Афінах вже встановили головну різдвяну ялинку. У цьому році вона металева і підсвічена різними кольорами.

У муніципалітеті свій вибір пояснили: в Афінах хочуть, щоб в наступному році економіка країни була такою ж міцною, як метал, з якої зроблена різдвяна красуня.

Нагадаємо, у Києві Софійську площу готують до Нового року. Головну ялинку країни вже зібрано, на черзі - сяючий фонтан та 90-метрова гірка.

В цьому році зелену красуню – різдвяну ялнку – зібрали з живих сосен. Загалом, для створення єдиного дерева було використано близько 500 сосен.

За словами організаторів, довкола нижньої частини дерева буде облаштовано великий екран, завдовжки у 50 метрів. На ньому цілодобово можна буде бачити полярне сяйво. До того ж, тут транслюватимуться привітання з Новим роком на різних мовах Світу.

Традиційно, тисячі українців зможуть зустріти 2019 рік на Софійській площі, де на відвідувачів 19 грудня чекатиме відкриття Країни Північного Сяйва.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові відкрилась перша в цьому році резиденція Святого Миколая. Найменших українців чекає яскраве свято та багато вражень.

Також Знай.ua писав, як обрати ідеальне новорічне дерево та при цьому не нашкодити природі.