Два російські стратегічні бомбардувальники далекого радіусу дії відправилися у Венесуелу "для участі в навчаннях ВПС".

Про це повідомляє AFP.

У повідомленні сказано, що в Каракас прибуло близько 100 російських пілотів і іншого персоналу, а також два літака Ту-160.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

У контексті події Міністр оборони Венесуели Володимир Падріні заявив, що прибуття літаків показало, що "ми також готуємося захищати Венесуелу до останнього дюйма, коли це необхідно".

Згідно із заявою російських військових в Москві, крім двох бомбардувальників, до країни прибули літак Ан-124 і пасажирський літак Іл-62.

Падріні заявив, що навчання проводитимуться для "підвищення рівня взаємодії систем аерокосмічної оборони" обох країн. Разом з тим він не повідомив подробиць про заплановані навчання.

За його словами, в останні роки Венесуела придбала у Росії військової техніки на мільйони доларів.

Нагадаємо, Президент Венесуели Ніколас Мадуро повідомив, що Сполучені Штати Америки збираються вчинити державний переворот в Боліваріанській Республіці.

Про це повідомляє інформагентство Венесуели AVN.

За словами Ніколаса Мадуро, Білий дім має намір зруйнувати демократичне життя Венесуели і його метою є "переворот проти конституційного режиму".

Президент Венесуели пообіцяв найближчим часом організувати прес-конференцію, на якій розповість про "розкриті їм плани США".

Дональд Трамп

"Сьогодні Білим домом координується спроба зруйнувати демократичне життя Венесуели, там планують влаштувати переворот проти демократичного та вільного конституційного режиму, існуючого в нашій країні", – заявив Мадуро.

Раніше Знай.uа писав про те, що президент Венесуели Ніколас Мадуро заявив, що летить в Російську Федерацію, де має провести "дуже важливу зустріч" з Путіним.

Також Знай.uа повідомляв, що замах на президента Венесуели Ніколаса Мадуро готувався не менше півроку.